CO SĄDZICIE O MUSICALACH? :)
-
karolinkaaa
to co sie dzieje z biletami w ROMIE to jakas masakra
rezerwacje na PAZDZIERNIK trzeba wykupic do pierwszego kwietnia :/
zlikwidowano instytucje wejsciówek
więc wątpie abym zdołał obejzec Upiora więcej niz 10 razy :cry:
to smutne, ze dyrekcja zapomniała o stałych widzach wybierając nadzianych vipów :/
a wkoncu Upiór wcale taki genialny nie jest - w mojej opini nawet nie umywa sie do Kotów
no i teraz tydzien po premierze słynny zyrandol sie rozpada :(
rezerwacje na PAZDZIERNIK trzeba wykupic do pierwszego kwietnia :/
zlikwidowano instytucje wejsciówek
więc wątpie abym zdołał obejzec Upiora więcej niz 10 razy :cry:
to smutne, ze dyrekcja zapomniała o stałych widzach wybierając nadzianych vipów :/
a wkoncu Upiór wcale taki genialny nie jest - w mojej opini nawet nie umywa sie do Kotów
no i teraz tydzien po premierze słynny zyrandol sie rozpada :(
[quote:5c0c1c49b8="Anka"]zlikwidowano instytucje wejsciówek [/quote:5c0c1c49b8]
calkowicie czy na spektakl Upiora?
[quote:5c0c1c49b8="Anka"]rezerwacje na PAZDZIERNIK trzeba wykupic do pierwszego kwietnia :/ [/quote:5c0c1c49b8]to obawiam sie ze go nie obejrze, nie bede planowac zycia na pol roku wczesniej, Upiora nie widzialam ale widzialam np Taniec Wampirow i uwazam ze musieliby sie bardzo nastarac zeby go pobic, slyszalam ze spiew jest bardzo kiepski
calkowicie czy na spektakl Upiora?
[quote:5c0c1c49b8="Anka"]rezerwacje na PAZDZIERNIK trzeba wykupic do pierwszego kwietnia :/ [/quote:5c0c1c49b8]to obawiam sie ze go nie obejrze, nie bede planowac zycia na pol roku wczesniej, Upiora nie widzialam ale widzialam np Taniec Wampirow i uwazam ze musieliby sie bardzo nastarac zeby go pobic, slyszalam ze spiew jest bardzo kiepski
-
Tranquility
a mnie się bardzo spektakl podobał. jestem wręcz zachwycony.
dekoracja, kostiumy - świetne.
Damian Aleksander - chylę czoła, choć nie ukrywam, że i Łukasza chciałbym zobaczyć w roli upiora.
ja trafiłem na spektakl z Kasią Wach. i jak na tancerkę, to wg mnie nie było aż tak źle z tymi partiami wokalnymi.
dekoracja, kostiumy - świetne.
Damian Aleksander - chylę czoła, choć nie ukrywam, że i Łukasza chciałbym zobaczyć w roli upiora.
ja trafiłem na spektakl z Kasią Wach. i jak na tancerkę, to wg mnie nie było aż tak źle z tymi partiami wokalnymi.