You Can Dance 2
-
Anna-Maria
Taniec z Gwiazdami mi sie wydaje z mniejszymi przekretami, tam startuja glownie dojrzali ludzie ktoezy juz cos w zyciu osiagneli a w You can dance sa mlodzi ludzie zdolni do wszystkiego ktorymi latwiej manipulowac[quote:48043751ee="szerina"]A co do łez Piróga nie wie czy było to wyreżyserowane czy nie, ale myśle , że mogło.[/quote:48043751ee]
jak tak nad tym dluzej pomyslec to moze i tak
jak tak nad tym dluzej pomyslec to moze i tak
[quote:0c6ad65d05="szerina"]Cytat:
Napisała przecież, że dał jej swój bilet...
A skad ona mogla wiedziec czy to jego??? [/quote:0c6ad65d05]
No ja nie wiem, ale napisała -.-... A skąd wiadomo, że nie jego...
No, ale to nie są tylko nieutalentowani i niezdolni kumple jurorów tylko INSTRUKTORZY! Czyli mają jakieś doświadczenie..
Napisała przecież, że dał jej swój bilet...
A skad ona mogla wiedziec czy to jego??? [/quote:0c6ad65d05]
No ja nie wiem, ale napisała -.-... A skąd wiadomo, że nie jego...
No, ale to nie są tylko nieutalentowani i niezdolni kumple jurorów tylko INSTRUKTORZY! Czyli mają jakieś doświadczenie..
-
Tranquility
nie, kazdy mogl brac w tym udzial
w tym programie nie do konca chodzi o profesjonalizm w tancu, nie zawsze chodzi o nienaganna technike, oni szukaja przede wszystkim osobowosci ktora niekoniecznie musi byc udzialem zawodowca
fakt ze prawie wszyscy w czolowej 16 mieli jakies doswiadczenie taneczno medialne, uczyli w szkolach itp, ale trudno dojsc tak daleko bez doswiadczenia
w tym programie nie do konca chodzi o profesjonalizm w tancu, nie zawsze chodzi o nienaganna technike, oni szukaja przede wszystkim osobowosci ktora niekoniecznie musi byc udzialem zawodowca
fakt ze prawie wszyscy w czolowej 16 mieli jakies doswiadczenie taneczno medialne, uczyli w szkolach itp, ale trudno dojsc tak daleko bez doswiadczenia
Doświadczenie jest na prawdę ważne. Zauważyłam też, że ci trochę starsi (w pierwszej edycjii) lepiej się potrafili sprzedać. Np. Roofi, Maciek na każde pytanie potrafili ładnie odpowiedzieć i długo zostali :D A Ida`czy nawet Diana czasem się 'peszyły' i wtedy do akcji przystępowała Kinga Rusin, ja tak to przynajmniej odebrałam... Coś w tym jest, że z każdym rokiem nabieramy więcej doświadczenie... :wink: i tam choć różnice nie są wielkie każdy rok się liczy. Oczywiście nie chcę powiedzieć, że młodsze osoby nie potrafią się sprzedać, bo niektórzy od urodzenia mają 'to coś' ;)