You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Ale publiczniego znowóż tego nie dano do wiadomości.
Tzn. że Egu nie przywitał jej jakoś w stylu: "O, cześć!", etc. (;
Czasem mam wrażenie, że występują jakieś przekręty.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:3207d89680="Anna-Maria"]Tzn. że Egu nie przywitał jej jakoś w stylu: "O, cześć!", etc. (; [/quote:3207d89680]

wiem o tym z prywatnych zrodel casting byl w W-Wie to zobaczymy
szerina

Post autor: szerina »

---
nathaliye

Taniec z Gwiazdami mi sie wydaje z mniejszymi przekretami, tam startuja glownie dojrzali ludzie ktoezy juz cos w zyciu osiagneli a w You can dance sa mlodzi ludzie zdolni do wszystkiego ktorymi latwiej manipulowac[quote:48043751ee="szerina"]A co do łez Piróga nie wie czy było to wyreżyserowane czy nie, ale myśle , że mogło.[/quote:48043751ee]

jak tak nad tym dluzej pomyslec to moze i tak
Kaś

Post autor: Kaś »

[quote:0c6ad65d05="szerina"]Cytat:
Napisała przecież, że dał jej swój bilet...

A skad ona mogla wiedziec czy to jego??? [/quote:0c6ad65d05]

No ja nie wiem, ale napisała -.-... A skąd wiadomo, że nie jego...

No, ale to nie są tylko nieutalentowani i niezdolni kumple jurorów tylko INSTRUKTORZY! Czyli mają jakieś doświadczenie..
nathaliye

[quote:529f38a19e="Kaś"]No, ale to nie są tylko nieutalentowani i niezdolni kumple jurorów tylko INSTRUKTORZY! Czyli mają jakieś doświadczenie..[/quote:529f38a19e]

czyli nie powinni startowac w programie tego typu?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

kto powiedział, że to program dla amatorów ?
Kaś

Post autor: Kaś »

Dlaczego? Był taki punkt w regulaminie, że profesjonalni tanerze nie mają prawa udziału w programie?
nathaliye

nie, kazdy mogl brac w tym udzial

w tym programie nie do konca chodzi o profesjonalizm w tancu, nie zawsze chodzi o nienaganna technike, oni szukaja przede wszystkim osobowosci ktora niekoniecznie musi byc udzialem zawodowca

fakt ze prawie wszyscy w czolowej 16 mieli jakies doswiadczenie taneczno medialne, uczyli w szkolach itp, ale trudno dojsc tak daleko bez doswiadczenia
Natashy

Post autor: Natashy »

Doświadczenie jest na prawdę ważne. Zauważyłam też, że ci trochę starsi (w pierwszej edycjii) lepiej się potrafili sprzedać. Np. Roofi, Maciek na każde pytanie potrafili ładnie odpowiedzieć i długo zostali :D A Ida`czy nawet Diana czasem się 'peszyły' i wtedy do akcji przystępowała Kinga Rusin, ja tak to przynajmniej odebrałam... Coś w tym jest, że z każdym rokiem nabieramy więcej doświadczenie... :wink: i tam choć różnice nie są wielkie każdy rok się liczy. Oczywiście nie chcę powiedzieć, że młodsze osoby nie potrafią się sprzedać, bo niektórzy od urodzenia mają 'to coś' ;)
ODPOWIEDZ