Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:d9ca24d0e3="Torin"]
hmmm teraz trzeba sie zastanowić co dalej. gdzie i jak się znów wybrać.
Rzucam więc hasło dla krakowskiej frakcji forum:

[size=18:d9ca24d0e3]Z Bajaderką na Bajaderę !!! ;) :D[/size:d9ca24d0e3][/quote:d9ca24d0e3]

Torin!
Jakże chętnie, od dawna wybieram się do TW-ON na Bajaderę, ale nigdy wybrac się nie mogę!
I napewno zagoszczę na niej jak tylko będę mogła, ale jakby co- kopnij mnie czasem żebym sobie przypomniała :wink:
milton

Post autor: milton »

Obowiązkowo na najbliższą Bajaderkę ( to rusycyzm.....). Obsada warta grzechu (Wojtiul, Milewska, Jupowicz) a szczególnie tego złotego bożka trzeba zobaczyć (Marcina Krajewski........)
Więc niech wszyscy się zjeżdżają na 7 lutego.,.....
Bajaderka

Oh, Milton, nawet nie wiesz jakbym chciała tego 7 lutego zawitac na Bajaderze, ale obawiam się, że pozostaje mi następna. Niestety, nie jest to ode mnie zależne (chodzi mi przede wszystkim o stronę finansową takiegoż wyjazdu- przede mną koncert, kostium w szyciu.....). Niestety, nie jest to ode mnie zależne . Poza tym, jak bym juz wybierała się do W-wy to na pewno nie na jeden dzień bo w zamiarach mam nie tylko zabawic na Bajaderze ale też i przede wszystkim na Jeziorze.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

nastepna Bajadera nie wiadomo kiedy, Jezior ci za to dostatek, ale tu mozna trafić na marną obsadę :( pozostaje Romeo i Julia - bardzo dobry skład i ewentyualnie Spiaca królewna ale ie wiadomo kto będzie tanczył :(
Torin

Post autor: Torin »

[quote:6aac82cf7d]:D :D :D :D :D :D :D :D :D Torinowi - Chipcio[/quote:6aac82cf7d]
Torin się w pas kłania !!!!!!
[quote:6aac82cf7d="Bajaderka"]ale jakby co- kopnij mnie czasem żebym sobie przypomniała[/quote:6aac82cf7d]
No gdzież bym śmiał - nawet w przenośni - rękę albo nie daj Boże nogę podnieść !! Co najwyżej mogę kururalnie przypomnieć przy okazji dla wzmocnienia efektu waląc pięścią w stół :)
[quote:6aac82cf7d="Kasia G"]nastepna Bajadera nie wiadomo kiedy[/quote:6aac82cf7d]
:(
[quote:6aac82cf7d="Kasia G"]ale ie wiadomo kto będzie tanczył[/quote:6aac82cf7d]
Ale jak juz będzie wiadomo kto - to któż jak nie Kasia G nas o tym poinformuje :D
A wtedy jakieś pospolite ruszenie może uda się w Krakowie zmontować i hajda na stolycę !!

Torin
Bajaderka

Dokładnie Torin;)
Najwyżej wpadniemy na jezioro i romea, a kiedy indziej na bajadere.
Ta teraz w koncu nie jest ostatnia w historii TW-ON.
pluszak

Post autor: pluszak »

I mi udało się odkopać ten topik :-)
Mogę Wam tylko pozazdrościć, spotykacie się to tu to tam.
Może pewnego pięknego dnia i mi będzie dane się z kimś spotkać.
A jak narazie zastanawiam sie jak długo trzeba szukać prawdziwego przyjaciela i co trzeba zrobić aby zaistniała przyjaźń. Czy wystarczy życia ?
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:b37564264b]Czy wystarczy życia ?[/quote:b37564264b]mocno filozoficzne to pytanie, niekiedy tak a niekiedy nie, duzo w tym szczescia i Bozego palca z pewnoscia
Father

Post autor: Father »

[quote:2270a8b656="pluszak"]Może pewnego pięknego dnia i mi będzie dane się z kimś spotkać. [/quote:2270a8b656]
Spotykasz codziennie dziesiątki ludzi. Przez miesiac to daje tysiące. Ten tysiac myśli podobnie. Brakuje tylko pkt. przeciecia sie dwóch trajektorii spojrzeń. Bo to jest rzadki przypadek wsród milionów zdarzeń, dawania tego co ma się najlepszego.
pluszak

Post autor: pluszak »

[quote:d2c8600e8d="Father"][quote:d2c8600e8d="pluszak"]Może pewnego pięknego dnia i mi będzie dane się z kimś spotkać. [/quote:d2c8600e8d]
Spotykasz codziennie dziesiątki ludzi. Przez miesiac to daje tysiące. Ten tysiac myśli podobnie. Brakuje tylko pkt. przeciecia sie dwóch trajektorii spojrzeń. Bo to jest rzadki przypadek wsród milionów zdarzeń, dawania tego co ma się najlepszego.[/quote:d2c8600e8d]

Tia, spotykam, tyle że nie dziesiątki ale pojedyncze sztuki. Daje to kilkadziesiąt spojrzeń - fakt. Mijają kolejne dni i nic z tego nie wynika.
Postanowiłem pojawić się tu, jako że odkąd pamietam uwielbiam balet.
Jeśli tu bywają tysiące ludzi być może że i trajektorie się w końcu zbiegną :-)

p.s. moje dosier może mało interesujące, z czasem pewnie się rozwinie, ale jeśli przeszkadza - skasuję. Wydaje mi się że nie jest szkodliwe, jedna z wielu możliwości pokazania że wciąż jeszcze istnieję
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ