Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Najlepiej idz na drzwi otwarte. Na pewno czegos sie dowiesz. Albo zamiast pisac maile wybierz sie tam osobiscie. Jesli nie zwrocisz sie bezposrednio do kogos, to mozesz nic nie zdzialac.
Nie ma po co pisac maili. Bardzo czesto nie odpowiadaja.
Najlepiej zadzwonic i umowic sie na spotkanie, jak to nie podziala to isc osobiscie.
Nie ma co tracic czasu.
Idź prosto do dyr. Różalskiego. To sympatyczny człowiek i jak masz warunki to na 90% ciebie przyjmie. Byli tacy co później zaczęli tą szkołę i zrobili wielkie kariery. Nie trać czasu na telefony czy maile bo takie sprawy są bardzo indywidualne.
też jestem z Poznania. chciałabym zacząć chodzić na balet. chodzi mi o kilka lekcji w tygodniu po szkole. czy jest taka możliwość w OSB.? a jeżeli nie to czy znacie inne takie miejsca? z góry dziękuje.
..................................... rozmawialem z moja mamą i powiedziala ze to nie ma sensu ze potem nie bede miec zawodu a nawet jak tak to w wieku 30 lat juz bedzie koniec:(:(:(:(:(:(( nie wiem co robic ?. Nie wiem co robic sprobowac sie uprzec. Chcialem jutro jechac do OSB
Nie pisz każdego postu w kilku tematach. W jednym wystarczy.
Jak ci zależy to postaraj się porozmawiać z mamą i namówić ją. Jak nie pójdziesz do osb jutro to chyba nic się nie stanie, pójdziesz np. za tydzień...