OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Najlepiej idz na drzwi otwarte. Na pewno czegos sie dowiesz. Albo zamiast pisac maile wybierz sie tam osobiscie. Jesli nie zwrocisz sie bezposrednio do kogos, to mozesz nic nie zdzialac.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Nie ma po co pisac maili. Bardzo czesto nie odpowiadaja.
Najlepiej zadzwonic i umowic sie na spotkanie, jak to nie podziala to isc osobiscie.
Nie ma co tracic czasu.
milton

Post autor: milton »

Idź prosto do dyr. Różalskiego. To sympatyczny człowiek i jak masz warunki to na 90% ciebie przyjmie. Byli tacy co później zaczęli tą szkołę i zrobili wielkie kariery. Nie trać czasu na telefony czy maile bo takie sprawy są bardzo indywidualne.
Olga94

Post autor: Olga94 »

też jestem z Poznania. chciałabym zacząć chodzić na balet. chodzi mi o kilka lekcji w tygodniu po szkole. czy jest taka możliwość w OSB.? a jeżeli nie to czy znacie inne takie miejsca? z góry dziękuje.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Jako uczeń OSB nie ma takiej możliwości, ale być może przy OSB w Poznaniu jest także studio baletowe....
kicaj1

Post autor: kicaj1 »

Hehe ide w srode staram sie o przeniesienie zeby zaczac na drugi semestr pewnie bedzie trudno pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Cheryl

Post autor: Cheryl »

No cóż było by fajnie gdyby Ci się udało ale późno się obudziłeś :)
kicaj1

A co myslisz ze mi sie nie uda . Ja mysle pozytywnie i i bede walczyc do konca !!!!!
kicaj1

..................................... rozmawialem z moja mamą i powiedziala ze to nie ma sensu ze potem nie bede miec zawodu a nawet jak tak to w wieku 30 lat juz bedzie koniec:(:(:(:(:(:(( nie wiem co robic ?. Nie wiem co robic sprobowac sie uprzec. Chcialem jutro jechac do OSB
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Nie pisz każdego postu w kilku tematach. W jednym wystarczy.
Jak ci zależy to postaraj się porozmawiać z mamą i namówić ją. Jak nie pójdziesz do osb jutro to chyba nic się nie stanie, pójdziesz np. za tydzień...
ODPOWIEDZ