kursy instruktorskie

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
mirrorball

Post autor: mirrorball »

Ależ było przefantastycznie na pierwszym zjeździe kursu ludowego!!!

Niesamowita zabawa na narodowych, rytmice i przede wszystkim na pedagogice zabawy! Mnóstwo praktyki, fajnych zabaw wprost do zastosowania z grupą! oby tak dalej!

pozdrawiam
m.
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

hej :)ja tez bardzo bym chciala dostac sie do IKK na jazz :):)dowiedzialam sie o tych kursach od mojej instruktor tanca, ktora wlasnie tam chodzi :)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

ja mam takie pytanie, na czym polega wyższość lub niższość tego kursu w stosunku do np studiów zaocznych w Łodzi? pod względem powiedzmy "mocy papierka" i nabytych umiejętności, chyba ze nie ma różnicy...
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Sama sobie odpowiedzialas. Studia to studia a kurs to kurs. Roznica pewnie w ilosci zajec i tytule ktory otrzymuje sie po ukonczeniu studiow i kursu.
mirrorball

Post autor: mirrorball »

jaki papierek jest po kursie i na czym on polega było już tłumaczone wiele razy. co daje łódź? tego na razie tak naprawdę nikt nie wie, bo studia dopiero powstały

pozdrawiam
m.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

czytałam i szukałam na ich stronie uprawnienia po tym kursie, chodziło mi o stosunek tego dokumentu do ukończenia szkoły wyższej ale jeśli to nowość to dopiero sie okaże...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

Mimo wszystko... [quote:b343ee2eec=".:Agga:."]Studia to studia a kurs to kurs.[/quote:b343ee2eec]
dancekraków

Post autor: dancekraków »

CZy wie ktos jaki jest może poziom kursów instruktorskich tańca współczesnego lub jazzowego w nOWOHUCKIM CENTRUM KULTURY W kRAKOWIE ???
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Większość instruktorów z którymi miałam do czynienia skończyło właśnie te kursy w NCKu.
Uczą naprawdę dobrze (chociaż to moja opinia ;p), ale jeśli chcesz, napisz na priv a podam ci do nich kontakt, sam będziesz mógł zapytać. :)
Anijlka

Hiszpania/Portugalia

Post autor: Anijlka »

A moze ktos sie orientuje na temat jakis studiach lub kursach kwalifikacyjnych w Hiszpanii badz Portugali? Bo znam jezyk wiec mysle tez o tych krajach. Jezeli ktos cos wie to prosze napiszcie. Pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ