Ależ było przefantastycznie na pierwszym zjeździe kursu ludowego!!!
Niesamowita zabawa na narodowych, rytmice i przede wszystkim na pedagogice zabawy! Mnóstwo praktyki, fajnych zabaw wprost do zastosowania z grupą! oby tak dalej!
ja mam takie pytanie, na czym polega wyższość lub niższość tego kursu w stosunku do np studiów zaocznych w Łodzi? pod względem powiedzmy "mocy papierka" i nabytych umiejętności, chyba ze nie ma różnicy...
jaki papierek jest po kursie i na czym on polega było już tłumaczone wiele razy. co daje łódź? tego na razie tak naprawdę nikt nie wie, bo studia dopiero powstały
czytałam i szukałam na ich stronie uprawnienia po tym kursie, chodziło mi o stosunek tego dokumentu do ukończenia szkoły wyższej ale jeśli to nowość to dopiero sie okaże...
Większość instruktorów z którymi miałam do czynienia skończyło właśnie te kursy w NCKu.
Uczą naprawdę dobrze (chociaż to moja opinia ;p), ale jeśli chcesz, napisz na priv a podam ci do nich kontakt, sam będziesz mógł zapytać. :)
A moze ktos sie orientuje na temat jakis studiach lub kursach kwalifikacyjnych w Hiszpanii badz Portugali? Bo znam jezyk wiec mysle tez o tych krajach. Jezeli ktos cos wie to prosze napiszcie. Pozdrawiam:)