Jakie mam podbicie ?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
groteska

Post autor: groteska »

Shadow masz super podbicie i swietnie obciagniete palce! :D Cwiczylas, czy masz takie samo z siebie? :P
shadow

Post autor: shadow »

dzięki :) zawsze mialam spore, ale tak, zeby dotknac ziemi to wycwiczone. chociaz wlasciwie jakos specjalnie nie cwiczylam, tylko po prostu od baletu :P
lusiak

Post autor: lusiak »

chciałabym wiedzieć co myślicie o moim podbiciu ;)
(nienajladniejsze zdjecie, ale innego nie posiadam)
[img:af2a993bda]http://img161.imageshack.us/img161/3803/obraz003tn6.jpg[/img:af2a993bda]

ćwiczyłam gimnastyke artystyczna wiec mam troche wypracowaną stopę, ale chciałabym wiedzieć czy moglabym cos zdzialac na pointach.

pozdrawiam xD
groteska

Post autor: groteska »

Troszke takie kanciaste, ale ladne ;) A to, czy moglabys "cos zdzialac" na pointach wcale nie zalezy od tego, jak duze/male masz podbicie :P
lusiak

no kanciaste bo iwdac ze wypracowane a nie takie ladne naturalne...mam kolezake-gimnastyczke ktora ma piekna stope, ale na przeyklad na pointach nie umie ustac bo ma za slabe stopy...(przynajmnie mi sie wydaje ze dlatego, ale tak naprawde nie mam pojecia:P)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Lusiak ja myślę, że nie jest takie złe. A działa nie na pointach niekoniecznie zależy od podbicia.
Shadow, a twoje podbicie to przeraża :D :D Genialne jest!!!
shadow

Post autor: shadow »

dzieki, aankaa ;P
Lusiak, mysle, ze masz ladne podbicie, a ze kanciaste to moze w tym swietle tak wyglada ;) to akurat wydaje mi sie, ze zalezy juz od ksztaltu stopy, ale widac tez, ze wypracowane :)
lusiak

tak wygladaja me stopy na pointach.
(troche mi zjechala i swiatlo nie jest najlepsze, ale coz...jakby to powiedziec fotografem nie jestem ;P)
[img:9d87cd4b0f]http://img159.imageshack.us/img159/3260/0003og7.jpg[/img:9d87cd4b0f]

(chyba nie jest tak tragicznie jak na osobe, ktora ma pointy na nogach drugi raz w zyciu, prawda...?)
monika

Post autor: monika »

Ooooo, ja się niby nie znam, ale podbicie wg. mnie wygląda baardzo ładnie i wogóle nie jest kanciaste;) I ładne masz pointy;)
Czajori

Post autor: Czajori »

Wydaje mi się, że nie prostujesz kolan do końca i dlatego nie stoisz na pełnych czubkach.
Może przez to podbicie w pointach prezentuje się niestety dość średnio... :(
ODPOWIEDZ