Gwiazdy na lodzie

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
lilla

Post autor: lilla »

obejrzałam program i jestem zniesmaczona ;)
w ogóle mi się nie podobało (no może trochę ten fragment gdzie byli zawodowi łyżwiarze, ale tylko trochę, bo praca kamery była okropna; pokazywali nie to, co trzeba).
pierwsze pytanie jakie mi się nasunęło to: kto tam zaprosił Dodę? :551: jej komtarze były żenujące i niestosowne. jak osoba, która przejmuje się tylko tym jak któs wygląda i ile pośladka pokaże, może być jurorem? :647:
Soprana

Post autor: Soprana »

głupkowata komercha. tego typu plagiaty i gwiazdy mnie nudzą. za dużo gadaniny za mało jazdy. uważam ten program za wybitnie żałosny i jestem ciekawa jak spodoba się laikom. kocham łyżwiarstwo, więc jeśli ma się coś ruszyć w tym zakresie w naszym kraju ( typu więcej dzieci zacznie trenować) to niech sobie leci ten program, ale ja go oglądać nie będę. dziś podobał mi się jedynie Piotr Zelt.

a królowa jury na swoim tronie działa na mnie jak płachta na byka. nie cierpię kretynizmu!
gonia

Post autor: gonia »

ja chciałam, wierzcie mi, chciałam obejrzeć ten odcinek. ale jak już się dorwałam do tv i zobaczyłam dodę wystawiającą ołtarzyk na swoją cześć i prowadzących zachwalających ją jak nie-wiadomo-co to zrezygnowałam. zniesmaczyło mnie to na maxa.
asias

Post autor: asias »

No cóż, ja także nie dotrwałam do końca tego odcinka...
Myślałam, że będzie to dość ciekawy program, ale mocno się zawiodłam.

-kamery i światła tak niedopracowane, że aż mi sie nie chce tego komentowac

-przerost formy nad treścią, zrobili dużo szumu (niektóre rzeczy, typu wjazd jury na "tym czymś" były po prostu żałosne :roll: ), a nie pokazali właściwie nic wartościowego

-marny poziom pokazów gwiazd; ja już bym wolała, żeby w ich układach było więcej solowych wstawek partnerów-profesjonalistów, przynajmniej byłoby na co popatrzeć

-gwiazdy jako tako też marne, nie udało im się zdobyć żadnych bardzo interesujących i popularnych ludzi

-program jest ewidentnie podróbką "tańca z gwiazdami". rozumiem, że samo założenie programu jest podobne, ale żeby wszystkie elementy były praktycznie takie same...? (ice room, jury, prowadzący, teksty w stylu "a teraz uciekajcie do...", punktacja, sposób głosowania - no po prostu wszystko)

-no i na koniec doda. p-o-r-a-ż-k-a. jej komentarze, wywlekanie prywatnych spraw, różowy tron i wachlarz, jej zachowanie w stosunku do szaranowicza, śmiech i wiele innych. żenada na całego.
Soprana

Post autor: Soprana »

nawet odpadający dostają takie same prezenty jak w Tańcu....komplet eleganckiej biżuterii. naprawdę bez komentarza. ręce opadają :neutral:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja nie oglądałam, bo nie byłam w domu i nie miałam dostępu do tv, ale z tego co piszecie nie ma co żałować... Oglądnę może za tydzień z ciekawości, ale z tego co piszcie to porażka... :?
Nati

Post autor: Nati »

oglądałam... nie podoba mi się i więcej oglądać nie będę.... uczestnicy niespecjalnie się popisali.... z pewnością nie wyglądało to tak jakby przy tym mieli kontuzje itp. o których tak mówili.....
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Słyszałam, że Doda się wymądrzała. Nie ma pojęcia ani o tańcu ani o sporcie - jedynie o muzyce - dlaczego zasiada w jury?!
groteska

Post autor: groteska »

Bo jest rich and famous.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

rany ta Doda i jej komentarze.....!!!!!!!! bez komentarza.
ODPOWIEDZ