KRAKOWSKIE CENTRUM BALETOWE I TAŃCA WSPÓŁCZESNEGO

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
coppelia

Post autor: coppelia »

Osoby do poszczególnych grup są przydzielane przez pedagogów. Z tego co wiem to zajęcia mają się odbywać codziennie a przynajmniej 4 razy w tygodniu :D Bajaderko a wiążesz z tym jakieś plany ?
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Ponawiam pytanie Coppeli. Ktoś moze wie?? Ja słyszałam tylko tyle, że podobno pani Dyrektor wraca w połowie Września
Julia

Aktualnosci

Post autor: Julia »

Witam,
W Cenrum Tanca wprowadzone sa podzialy na grupy i klasy. Klasy nie licza wiecej niz 10 osob. Podzial na grupy jest uzalezniony od umiejetnosci. Decyzje o przynaleznosci do danej grupy podemuja nauczyciele.
Jesli chodzi o rozpoczecie roku to spotykamy sie zaraz po 15 wrzesnia i ostro zabieramy sie do pracy...-) bo mamy duzo planow na ten rok...

Pozdrawiam serdecznie zza oceanu :D
Julia

ilosc zajec

Zajecia odbywaja sie w klasach mlodszych 2 i 3 razy w tygodniu, a w klasach starszych 4, 5 i 6 razy w tygodniu. Szkola jest glownie ukierunkowana na taniec klasyczny. :)
Bitter

Post autor: Bitter »

Czy centrum organizuje jakieś zajęcia, albo kursy tańca dla osób, które się tam nie uczą na stałe klasyki? Chodzi o to, że szukam zajęć z tańca - najlepiej współczesnego, bo z klasyką w moim wieku to za późno - a niczego amatorskiego jak do tej pory w Krakowie nie znalazłam.
;)
Julia

zajecia

Zajecia w Centrum z tanca wspolczesnego sa prowadzone raczej dla osob zaawansowanych (advanced). Proponujemy kursy dla amatorow z zakresu tanca hip-hop. Jesli masz jeszcze jakies pytania prosze o prywatna wiadomosc. Pozdrawiam
Julia

Zapisy

Krakowskie Centrum Baletowe i Tanca Wspolczesnego oglasza zapisy na rok szkolny 2007/2008. Serdecznie zapraszamy wszystkie dzieci i mlodziez, ktore kochaja taniec.
Wszelkie informacje zamieszczone sa na stronie internetowej szkoly http://www.taniecwkrakowie.republika.pl/index.html

Informacji odnosnie zapisow mozna zasiegnac pod numerem telefonu :
502 675 307.

Pozdrawiam
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

pojawiły się nowe zdjęcia na naszej stronie,zapraszam!
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Przeglądnęłam całą strone www centrum i muszę stwierdzić że bardzo fajnie iż ona powstała;)
Mam nadzieję tylko, że będzie dalej aktualizowana w tym tempie co teraz!:)
shadow

Post autor: shadow »

a więc zmieniamy nazwę? :) nowa o wiele bardziej mi się podoba :)
ODPOWIEDZ