Wycieczki klasowe (wydzielony)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Agasiek

Wycieczki klasowe (wydzielony)

Post autor: Agasiek »

Czyktoś byl juz na wycieczce klasowej? Gdzie? Ja jadę do Szklarskiej Poręby 17-19 czerwca.. :D <jupi>

[color=blue:e23ddce393]Temat wydzielony z "podziel się tym ze wszystkimi". Pozdrawiam, Paula[/color:e23ddce393]
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Ja bylam kiedys w Szklarskiej i zakochalam sie w tym miejscu! Tam jest tak pieknie...szczegolnie w tym okresie.
Strasznie Ci zazdroszcze tej wycieczki, w ogole brakuje mi szkolnych wycieczek odkad jestem na studiach :) To bylo fajne.
Fleuve

Post autor: Fleuve »

U mnie niestety żadna wycieczka szkolna się nie kroi. A szkoda. Ale może w przyszłym roku będziemy bardziej zdyscyplinowani i grzeczni [tj. nikt nie będzie podpalał kartek zapalniczką na lekcji] by pojechać na wycieczkę. Chociaż i w tym roku padały takie propozycje, ale zazwyczaj była to oferta - 4 dni + 600 zł :? A jak wiadomo, nie każdy ma w domu ot tak 600 złotych wyłożyć.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Aaa i płacę za 3 dniową wycieczke 260 zl. To duzo?
cynamonek

Post autor: cynamonek »

[quote:a9f2306c1b="Agasiek"]Aaa i płacę za 3 dniową wycieczke 260 zl. To duzo?[/quote:a9f2306c1b]

wiesz, wszystko zależy od tego jakie atrakcje tam bedziecie mieć, gdzie śpicie itd.

ja niedawno byłam w Zakopanym na 3 dni za 150 zł. przy czym spaliśmy w pensjonacie ale atrakcje były średnie.
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

moja klasa miała jechać do Żywca. zaplanowane było, żebyśmy płacili 60 zł, więc cena w wysokości 600zł mnie kompletnie przeraża :shock: :shock:
Nena

Post autor: Nena »

Ja jutro jadę na trzydniówkę za 125 zł - ale fakt, to będzie Szkoła Przetrwania z kiepskimi warunkami i w samiutkim lesie..
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

My mamy zawsze drogie wycieczki... ale warunki i wszystko jest bardzo dobre :D
Olimpia

Post autor: Olimpia »

A mnie sie wydaje, ze takie wycieczki w warunkach lekko ekstremalnych lub nie takich jakich sie spodziewalismy sa najfajniejsze :) Oczywiscie milo jest kiedy wszystko jest piekne i ladne. Ale z mojego doswiadczenia i wspomnien wycieczkowych wiem, ze najlepiej bylo mi na tych wycieczkach wlasnie takich lekko kulejacych pod wzgledem warunkow :) Bylo wesolo i ludzie jakos lepiej sie integrowali.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Bo nie chciało im się siedzieć w tych zapyziałych norkach :P
Chciałabym kiedyś pojechać na taką szkołę przetrwania xD
ODPOWIEDZ