XIV Konferencja Tańca Współczesnego - ŚTT

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Gość

Post autor: Gość »

3. przydatna jest dobrze zaopatrzona apteczka, ja wzięłam za dużo ciepłych rzeczy (ale z pogoda to nigdy nie wiadomo) i ogólnie za dużo ubrań - przez cały dzień wszycy chodzą po mieście w dresie i właściwie w normalnych ciuchach tylko wieczorem się łazi
4. zajęcia (w zeszłym roku) od 8.30 (półtorej godziny) między 3 pierwszymi 20 min przerwy, po 3 1,5h (w tym czasie sa master class'y) a potem jeszcze 2 zajęcia - koniec o 18.30
5. na trasach do różnych sal jest sporo sklepików i nie ma problemu z kupieniem sobie czegoś po drodze, jest też blisko ŚTT bar mleczny
6. szkoła(noclegowa) jest blisko STT i w niej jest jedna z sal;pozostałe sale sa rozrzucone po mieście maksymalny czas przejścia (pomiędzy 2 najbardziej oddalonymi): 20 min
Nemo

Post autor: Nemo »

A propos ubrań: ja w zeszłym roku zapomniałam, że do teatru trzeba mieć coś bardziej eleganckiego :oops:
Z apteczki polecam arcalen na siniaki, wysięki i inne takie.
twarog_

Post autor: twarog_ »

eleganckiego na te spaktekle wieczorne?
a o ktorej one sa w ogole i ile trwaja?
dorota

Post autor: dorota »

ja w zeszłym roku wziełam też zdecydowanie za duuuzo ubrań, weź dużo treningowych i minimalnie takich normalnych.... :)
leki mogą się przydac w razie czego, jakaś aspiryna itp. w zeszłym roku rozchorowałam się z... przemęczenia;/ drugą środe spedziłam całą w łóżku (nie licząc pierwszych zajęć, na których prawie padłam;p) jedna z moich współlokatorek podobnie... inna zaliczyła nawet wizyte na pogotwiu, bo się czymś zatruła prawdopodobnie i do dzis nie mamy pojęcia czym;/
może zorganizujemy jakies spotkanie forumowiczów któregos wieczora;p?????? co wy na to???:)
..Safona..

Post autor: ..Safona.. »

-Skarpetki- no chyba ze wolicie na boso albo nie szkoda wam baletek, czy innych....
-wiecej kasy bo w teatrze siedzi pan z W&T i mozna kupic ciuchy baletowe
-jak ktoś jedzie samochodem to polecam zaopatrzyc sie w dużą ilość napoi

Co do spotkania forumowiczów jestem za ale trzeba ustalic kiedy i gdzie :)
twarog_

noo a te stroje eleganckie po co?

ja właściwie się zastanawiałam skoro weekend jest wolny, są niektóre zajęcia tylko to sobie do domu wrócę wyprać wszystko i wziąć świeże :P

a wy jedziecie sami, jakąś większą paczką czy jak?:)
twarog_

a chodziliście może na spektakle?
podobało wam się i ile one trwały i czy to na nie trzeba przyjść elegancko ubranym?
wybaczcie że zadaję tyle pytań, aleee zanim gdzieś pojadę lubię czasem wszystko wiedzieć przed:P

i jestem absolutnie za spotkaniem nas wszystkich:).
Nemo

Post autor: Nemo »

Z tymi eleganckimi ubraniami to nie należy przesadzać, ale ja się czułam głupio, jak szłam tak normalnie, a dziewczyny z mojej sali przez godzinę się malowały, czesały i kompletowały strój i biżuterię.
Spektakle maja różną długość, czasami sa po dwa dizennie. W zeszłym roku jednego dnia był taki mały maraton i na ostatnim spektaklu zostało około 20 osób, z czego część dlatego, że spała :)

A rozpiska spektakli jest na stronie stt.
dorota

Post autor: dorota »

Ze spektaklami to różnie, niektóre lepsze, inne gorsze... :wink:
Ludzie są wymęczeni po całym dniu, w teatrze jest przyjemne chłodno, do tego dochodzi jakiś mniej zajmujący spektakl i jak Nemo napisała zdarza się że ktoś usypia :lol: 8) :P Moje koleżanki w zeszłym roku wykupione miały karnety, ja nie i szłam tylko wtedy gdy naprawde coś mnie mocno interesowało :wink:
..Safona..

Post autor: ..Safona.. »

[quote:f244ca202e="snowflake"]czy ktos wie do kiedy należy dokonać opłaty za warsztaty? nie moglam doszukać się tej informacji na stronie.[/quote:f244ca202e]

Właśnie sie dowiedziałam że do 17-ego
ODPOWIEDZ