Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Uczestnicy są w różnym wieku, lecz najczęściej szkolnym, większość z nich to poprostu uczniowie Centrum, czytaj wyżej napisane posty, a będziesz wiedzieć:)
A Ty Kleo też tańczysz w Centrum?
A pisałyście że na obozie zimowym była osoba niezaawansowana. I jak to wyglądało? Czytałam że na klasyce miała osobne ćwiczenia tak? A na pozostałych treningach? Ćwiczyła z Wami? I dawała sobie radę? W jakim stopniu niezaawansowana była? :wink:
Czekam na fotki jak Aankaa_baletnica=) będzie mogła wrzucić :wink: I jak ktoś inny coś ma to tez bardzo proszę :wink: Pozdrowionka! :)
Ja i kleo jesteśmy z Kat-u. Na obóz pojechałyśmy bo nasza szkoła nic nie organizowała i tak nam sie spodobało, że teraz też chcemy jechać.., naprawdę warto :D
Ona zaczynała=)
Na klasyce miała osobno, na modernie razem z nami i robiła co umiała, a na rozciąganiu też razem z nami i też robiła co umiała :D
O zdjęciach totalnie zapomniałam :oops: Poprawie się...
Ja zanim dowiedziałam się, że jest obóz byłam zapisana :mrgreen:
Z forum to na pewno jedzie:
Śnieżka_balerina, Alka_baletnica, Kleo, Balerinka... chyba tyle...
Karolinkooo ty jedziesz?? No i oczywiście my jedziemy :)