http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2119&start=25
asias powróciła do działania.. więc chyba may odpowiedź, a co do zmiany regulaminu zagadek, zagadek lite i zwiazanych ztym nagród - to na prawdę nie wiem, prawdę mówiąc zuepłnie ich nie śledzę polegajac na innych moderatorach ;) Myslę ze to jednak nie powinna być kwestia nagród, bo znów zaczna sie wyscigi o "marchewkę"...
zmiana moderatora -ważne!
Powróciłam. :lol: Najpierw musiałam się rozprawić z moimi konkursami (matematyka, fizyka, informatyka - trzy etapy woj. w jednym miesiacu), do tego zaraz mam bierzmowanie i testy na koniec gimnazjum.
Napisałam, że nie trzeba czekać na wpisanie na listę, żeby uczestniczyć w zagadkach, to w końcu bez sensu, żeby inni cierpieli za moje opóźnienia. ;) Punktację zaktualizowałam, wątki oczyściłam. A co do nagród, moim zdaniem to nie ma większego sensu. W ostatnich miesiącach dziadka do orzechów otrzymywały osoby po zgadnięciu jednej zagadki...
Napisałam, że nie trzeba czekać na wpisanie na listę, żeby uczestniczyć w zagadkach, to w końcu bez sensu, żeby inni cierpieli za moje opóźnienia. ;) Punktację zaktualizowałam, wątki oczyściłam. A co do nagród, moim zdaniem to nie ma większego sensu. W ostatnich miesiącach dziadka do orzechów otrzymywały osoby po zgadnięciu jednej zagadki...