zmiana moderatora -ważne!

Sprawy formalne Forum
sisi

zmiana moderatora -ważne!

Post autor: sisi »

ciao

strasznie mi przykro ale przez jakiś czas będę naprawdę baaardzo rzadko bywać na forum, dlatego zależy mi na tym aby kto inny przejął "szkołę baletową" - bo moderator musi być pod ręką a ja nie jestem w stanie tego zapewnić.
w każdym razie rezygnuję narazie z moderowania (z administrowania narazie nie) z powodów "wyższych" ;)

sisi
sisi

nie wiem czy wam to umknęło czy nie ale proszę NAPRAWDE MUSICIE SIE ZASTANOWIC NAD INNYM MODERATOREM! i to nie dlatego ze mam taki kaprys
Nefretete

Post autor: Nefretete »

ok, w takim razie czy jest ktoś z obecnego grona, kto chciałby/mógłby przejąć tablicę sisi?
a jesli nie ma to zastanówmy się nad kandydaturą kogoś nowego.
sisi

napisała do mnie Czajori ze z przyjemnością się zajmie moją tablicą :) ja oczywiscie sę zgadzam, więc postanowione? no chyba ze jest jeszcze kto inny kto koniecznie musi ;)
sisi

dobra, poniewaz prostestow nie slysze i nie widze, to zmieniam w panelu moderatora. powodzenia Czajori :twisted:
Czajori

Post autor: Czajori »

Zgłaszam pełną gotowość :D
[size=9:6f261f5971]Będę bezwzględna[/size:6f261f5971] :twisted:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Książę Benno zgłosił się na ochotnika do robienia podsumowan zagadek lite bo asias jakoś nie bardzo się do tego przykłada. Co o tym sadzicie? Obiecałam w naszym imieniu sprawę rozwazyć i dac odpowiedź po swietach
Czajori

Post autor: Czajori »

asias ostatnio rzadko bywa na forum... i obawiam się, że reszta biorących udział w zagadkach może mieć pretensje, że ktoś sam się zgłosił, nie uzgadniając tego z nimi - chyba, że książę benno już z kimś dyskutował na ten temat.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

hmm, no do tej pory wyberalismy moderujących bo albo ktoś sie zgłosił, albo bo ktos budził nasze zaufanie. ja tam nie obstaję przy tym, zeby to miał być Benno, bo za duzo rzeczy nierze na siebie - niech się zajmie moze repertuarem TV tak jak zaczal to ostatnio robic. Niemniej z Zagadkami trzeba cos postanowić.....
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Witajcie!
Wtrace sie, bo mam wrazenie, ze Benno prosi o moderowanie po mojej odpowiedzi na pytanie, ktore wyslal mi na prywa. Chodzilo o nagrody: pytal, czy trzeba byc Dziadkiem trzy razy pod rzad, zeby dostac nagrode. Widze, ze w zagadkach "normalnych" niewiele sie dzieje, a "latwe" zrobily sie dosc ambitne. Moze wiec warto sie zastanowic nad uporzadkowaniem zagadek lite? Oto odpowiedz, ktora wyslalam Ksieciu:

Drogi Ksiaze!
Mam klopot z odpowiedzia na Twoje pytanie, poniewaz od ponad roku nie uczestnicze w pracach Forum. Pamietam jednak, ze kiedy ukladalismy regulamin Lite, zdecydowalismy, ze nagrod w tej kategorii nie bedzie. Zagadki byly zdominowane przez dwie-trzy osoby i byla to bardziej zabawa niz konkurs. Widze, ze po wprowadzeniu porzadku troche sie zmienilo i w przeciwienstwie do zagadek normalnych, te latwe sa bardzo popularne, ale ja nie mam w tej chwili mozliwosci opracowania nowego Regulaminu z nagrodami. W calej historii konkursu przyznalam i wyslalam jedna nagrode i z tego co wiem, nie bylo od tego czasu nowego potrojnego Dziadka, nawet w zagadkach LITE. Widze, ze nawet lista zwyciezcow nie jest aktualizowana co miesieac, wiec trudno o jasny obraz sytuacji. Jednego jestem pewna: nie trzeba byc potrojnym Dziadkiem pod rzad.
Jesli widzicie taka potrzebe, mozna zagadki LITE troche lepiej zorganizowac i jesli sie okaze, ze bedzie w nich jako taki porzadek, miesieczne podsumowania etc., mozemy ponownie zastanowic sie nad nagrodami, ale nie wiem, czy to nie przesloni celu samych zagadek, a one maja byc przeciez zabawa. Jesli uznacie, ze potrzebna jest rewolucja, dajcie znac na Forum, a na pewno ktorys z moderatorow sie w tej sprawie odezwie. Prosilabym wowczas Ciebie o kontakt ze mna, bede sie wowczas mogla wlaczyc do dyskusji.

Pozdrawiam,
Iza
ODPOWIEDZ