Czy ktoś może wie [u:776e19a9ad]jakie pointy grishko byłyby dobre dla osoby o numerze buta 39/40 niezbyt dużym i niezbyt silnym podbiciem[/u:776e19a9ad]? (czy w ogóle takie produkują?)
Moim zdaniem najgorsze i najtwardsze pointy sansha to Lyrica! Kiedyś nie miałam wyboru i musiałam je wybrać. Wyrabiałam je miesiąc! Nic to nie dało były tylko połamane i ani trochę wyrobione! A teraz produkują takie pomarańczowe, ohydne lyrica Bleee...
Bo, kochana nedo, twarde pointy są przeznaczone dla osób o dużym podbiciu- i tylko takim będzie się dobrze na nich stało ;)
Zresztą, już wiele razy było o tym pisane ;)
Z tym że osoby o dużym podbiciu stojąc w miękkich pointach muszą mieć jeszcze mocniejsze stopy niż w twardych :twisted:
Bo w tamtych wystarczy im tylko pilnować kostki i wypychać co da radę :P
Czy pointy grishko 2007 będą dla mnie dobre?? Mam [u:4b9654ba0b]nie za duże podbicie i nie za mocne stopy[/u:4b9654ba0b]... Na pointach tańczę ponad 2 lata. Miałam już fouette i elite, teraz może czas na grishko 2007 :D
2007 mają wąski czubek. ogólnie są dość wygodne, ale jak dla mnie były zbyt wąskie ([size=9:411553f126]idealne są Elite XXX-XXXX więc mam zdecydowanie szeroką stopę)[/size:411553f126], poza tym bardzo łatwo się wyrabiają. jeżeli nie masz szerokiej stopy, to wydaje mi się, że powinny być dla Cebie dobre
Aanka, ja Ci polecam Grishko 2007, to mój ulubiony model, sa naprawde wygodne i długo się trzymają. Ja lubię wąskie czubki, bo według mnie ładniej stopa wygląda w takich, zamawiam zawsze szerokośc xx i są ok. W tym modelu czuję, że najlepiej jest trzymana stopa, jest oparcie właśnie w tym miejscu, gdzie stopę się wygina.
też polecam Grishko 2007. są naprawdę wspaniałe. maja wąskie czubki, ale to chyba zaleta - tak jak mówiła Domi, stopa ładniej w nich wygląda, a pozatym ten model jest wyjątkowo stabilny - można stać i stać i stać... :D
zamawiam drugą parę i mam nadzieję, że będzie tak samo fajna jak pierwsza. :D