Puenty :)

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
gonia

Post autor: gonia »

błagam, przeczytaj ten wątek! chcesz wszcząć następną kłótnię o jedno słowo? :roll:
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

"Profesjonalista" ;] błehehehe ;]
Ja siebie za takową nie uważam, więc piszę jak mi się podoba.
Nie pisz czegoś, co kompletnie nie wnosi sensowanego do tematu 8). Pani już podziękujemy 8)
Martis95

Post autor: Martis95 »

Ekhem Anno-Mariu myśle że uwagi tego typu z Twojej strony są trochę nie na miejscu bo jesteś zarejestrowana na forum krótko a "wyszukiwarka nie gryzie" tym bardziej bo sama założyłaś 50 wątek o pointach...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przepraszam za offtop i jeśli moderatorzy uznaja a stosowne usunięcie tego wątku to oki.
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

[quote:99dfc9ad61="unbreakable"]a słuchajcie, mam pytanie, czy uważacie, że na pierwsze pointy koniecznie powinno się kupić super miękknie, czy mogę być średnie?[/quote:99dfc9ad61]

Super miękkie.
Joanna

Post autor: Joanna »

Nie muszą być super miękkie.
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Droga Marto, nie "ekmuj" na mnie, jeśli mogę prosić ;]
To po primo, po duo, przeczytaj mój post, nie pisałam na temat taki jak inni piszą jeśli chodzi o puenty, tylko dotyczący jedynie mojej grupy.
Jest to różnica ;]
I to że jestem tutaj krótko nie oznacza, że nie mogę pisać tego co mi się podoba - po to jest forum.
A na koniec wiedz, że z wyszukiwarki korzystam zawsze gdy szukam interesującego mnie tematu, widocznie zakładając ten temat, nie znalazłam stricte takiego jak ten.
Uf, ale się rozpisałam ;]
Przepraszam, że robię offtop.
Martis95

Post autor: Martis95 »

Ja nie jestem MARTA :evil: Może zwracajmy sie do siebie po nickach i wtedy nie bedzie problemu. Ok juz nic nie mówie Anno-Miariu
Sory za Offtop.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Nie muszą być wcale super miękkie. To zależy indywidualnie od ciebie. Najlpiej doradź się kogoś, kto się na tym zna i wie jak ćwiczysz ;)
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

troche nie na temat
Ale pięknie wyglądają te pointy na nogach świetnych tancerek naszego forum... :D
Czajori

Post autor: Czajori »

[color=violet:f83194c2c9]Kochani Forumowicze! Jeśli ten wątek ma nadal istnieć, proszę trzymać się jednego tematu - najlepiej tego, którego dotyczy tytuł wątku i kilka pierwszych postów (bo tak właściwie działają wątki na forum :wink:)[/color:f83194c2c9]
ODPOWIEDZ