Puenty :)
-
Anna-Maria
Ekhem Anno-Mariu myśle że uwagi tego typu z Twojej strony są trochę nie na miejscu bo jesteś zarejestrowana na forum krótko a "wyszukiwarka nie gryzie" tym bardziej bo sama założyłaś 50 wątek o pointach...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przepraszam za offtop i jeśli moderatorzy uznaja a stosowne usunięcie tego wątku to oki.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przepraszam za offtop i jeśli moderatorzy uznaja a stosowne usunięcie tego wątku to oki.
-
karolinkaaa
-
Anna-Maria
Droga Marto, nie "ekmuj" na mnie, jeśli mogę prosić ;]
To po primo, po duo, przeczytaj mój post, nie pisałam na temat taki jak inni piszą jeśli chodzi o puenty, tylko dotyczący jedynie mojej grupy.
Jest to różnica ;]
I to że jestem tutaj krótko nie oznacza, że nie mogę pisać tego co mi się podoba - po to jest forum.
A na koniec wiedz, że z wyszukiwarki korzystam zawsze gdy szukam interesującego mnie tematu, widocznie zakładając ten temat, nie znalazłam stricte takiego jak ten.
Uf, ale się rozpisałam ;]
Przepraszam, że robię offtop.
To po primo, po duo, przeczytaj mój post, nie pisałam na temat taki jak inni piszą jeśli chodzi o puenty, tylko dotyczący jedynie mojej grupy.
Jest to różnica ;]
I to że jestem tutaj krótko nie oznacza, że nie mogę pisać tego co mi się podoba - po to jest forum.
A na koniec wiedz, że z wyszukiwarki korzystam zawsze gdy szukam interesującego mnie tematu, widocznie zakładając ten temat, nie znalazłam stricte takiego jak ten.
Uf, ale się rozpisałam ;]
Przepraszam, że robię offtop.
-
Książe Benno