improwizacja w domowym zaciszu ;)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
raisa

Post autor: raisa »

Hm...ja wczoraj miałam dzień improwizowania. Najpierw improwizowałam do Jeziora Łabędziego a później do wszystkich przebojów, które znalazły się na liście "Trójki" ;) Najgorsze jest to że mój brat patrzył...
Niech Żyje Improwizaja!!!!!
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

[quote:d651fa08a4="Kasia :))"]Tak.. :lol: To całkiem... niewykańczająca człowieka metoda :lol:[/quote:d651fa08a4]

Zalezy co robisz :).
Estera

Post autor: Estera »

:) improwizacja taneczna jest rewelecyjna. Moża się ponieść, oddać ciało duszy. Ja uwielbiam improwizować przy świetle świec...Dają one niepowtarzalny klimat. Co prawda, lepiej mi się improwizuje na zajęciach, ale jest to związane z przestrzenią. Mój pokój jest dość mały, i większość kroków muszę ograniczać:( a jeśli coś się ogranicza... to chyba to nie jest czysta improwizacja...
Nati

Post autor: Nati »

no to jest najgorsze ze tanczymy gdy nas poniesie i chcąc powtórzyc-pustka! nic nie zapamietalismy :(:(
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

To prawda.
Czasem tak chciałabym zapamiętać tą improwizację w ,której 'latałam'.eh
Julie

Post autor: Julie »

nie weicei gdzie mzona zakupic lustra tak nie wiem ok 10 na sciane takie od ziemi ok nei weim 2 metrowe takie jakei sa na salach gdzie odbywa sie aerobic lub na baletowych tez sa na pewno i w jakiej cenie ?:)
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Lustra same w sobie są strasznie drogie. Skoro zwykłe lustro [niewielkie] kosztuje od dziesięciu złotych i więcej... To takie ogromne około 220 złotych. Zależy od firmy, wykonawcy oraz wyglądu lustra.
Malejla

Post autor: Malejla »

Ja najczęściej improwizuję kiedy jestem sama w domu :D Taka cisza mnie nastraja i wtedy włączam muzykę i sobię tańczę :P Bardzo relaksujące takie zajęcie 8)
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

ja bardzo czesto [b:59bfe19f0c]Improwizuje[/b:59bfe19f0c] kiedy ne ma nikogo wtedy tańcze najrozmaitsze techniki i style wszystko laczy takze muzyka (składanki robie) uwielbiam to .. :D
staace

Post autor: staace »

Improwizacja hmm... gdy jestem sama w domu muzyka na full i wtedy poruszam sie w rytm. Muzyka sama mnie porywa, wypływa ze mnie z mojego serca. To jest wspaniałe bo tańczę to co czuję. Czasami nawet jak domownicy sa obecni i tak tańcze tylko ze zamykam sie wtedy w pokoju (nie chce zeby ktos widzial moje wariacje :) ).
ODPOWIEDZ