Łyżwiarstwo

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

ogladalam to jeszcze bez uprzedzenia coppelius o wypadku i zwyczajnie serce mi stanelo :shock:
milton

Post autor: milton »

No ja też jak pierwszy raz to widziałem (jakiś czas temu) to byłem przerażony. To wyglądało strasznie, bo ona straciła tam chyba przytomność......ale mimo takiego wypadku pozbierali się (w przypadku Maxim'a również, przede wszystkim bariera psychiczna) i zdobyli wszystko co się tylko dało w łyżwiarstwie. Ja też strasznie żałuję że już ich nie zobaczymy na zawodach;(( W ogóle ten sezon dla mnie smutny będzie.....bez moich kochanych rosjan (każdej konkurencji)
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

tak.. ja też jestem fanką Rosjan. przepiekne przygotowanie baletowe sobą reprezentują. do tego potrafią stworzyć sztukę, a w każdym ich ruchu widac emocje, uczucie.. To jest po prostu przepiękne!
A na pokazie Navki i Kostomarova to ja płakałam ze wzruszenia.. (=))

a psychika jest niesamowicia ważna, w każdym sporcie.. ale wydaję mi sie, że w łyzwiarstwie szczególnie.. jakby na to nie patrzeć - ryzykują własne życie.. to nie lada wyczyn pozbierać się po takim wypadku i wrócić do świetnej formy.. Zawsze w takich momentach budzi się we mnie szacunek i ogromny podziw.. ktory im się z pewnością należy!
(za chinskimi parami sportowymi nie przepadam, ale para zang-zang zaimponowała mi tym, że ukonczyli po takim wypadku konkurencję.. do tego na - bodajże - 2. miejscu..)

o matko, właśnie obejrzałam ten upadek.. aż mi serce stanęło..

.. to z pewnoscia dla nich było bardzo trudne.. myślę, że szczegolnie dla niego..
..jak dobrze ze się wtedy pozbierali! że nic pwoazniejszego się nie stało!...
Gość

Post autor: Gość »

[img:96828b3f46]http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/sport/pobandzie.jpg[/img:96828b3f46]
just_me

Post autor: just_me »

O rany... Zdjęcie jako tako stylizowane, czy faktycznie z wypadku?

[size=9:2e2fc2dc0a]joemonster.org rządzi :D[/size:2e2fc2dc0a]
Maron

Post autor: Maron »

widać na pierwszy rzut oka że to fotomontaż ;)

btw. świetny :D joemonster rulez ;)
Willaf

Post autor: Willaf »

Fajnie ze jest taki temat.. :D

Ja trenuje łzywiarstwo a dokałdniej synchron ;)
ja_moniaa

Post autor: ja_moniaa »

hiehie no to willaf my sie musimy znac z widzenia :P bo ja zaczelam chodzic na treningi w tym sezonie :) i byc moze za jakis czas dolacze do teamu :)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

świetne to zdjęcie!!! :D
Willaf

Post autor: Willaf »

[quote:1112d0c347="ja_moniaa"]hiehie no to willaf my sie musimy znac z widzenia :P bo ja zaczelam chodzic na treningi w tym sezonie :) i byc moze za jakis czas dolacze do teamu :)[/quote:1112d0c347]A na imie masz Monika ???:) ile trenujesz łyzwiarstwo ???
ODPOWIEDZ