Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych
Cześć Dziewczyny!!!
Ja stałam wczoraj przy drążku pierwsza przy wejściu. Tak jakby blondynka. Wczoraj miałam czarny kostium z długimi rękawami, ale przeważnie mam bluzki na cienkie ramiączka. I zawsze czarne rajtuzy, ale to jak u większości.
Migotka - a Ty to ta wyższa blondynka czy niższa?
Granulka, a Ty to która byłaś? :?:
Otea - jeszcze Ty się musisz przyznać do siebie...
Pozdrawiam! Do czwartku.
Ja stałam wczoraj przy drążku pierwsza przy wejściu. Tak jakby blondynka. Wczoraj miałam czarny kostium z długimi rękawami, ale przeważnie mam bluzki na cienkie ramiączka. I zawsze czarne rajtuzy, ale to jak u większości.
Migotka - a Ty to ta wyższa blondynka czy niższa?
Granulka, a Ty to która byłaś? :?:
Otea - jeszcze Ty się musisz przyznać do siebie...
Pozdrawiam! Do czwartku.
Ja mogę być rozpoznawalna po tym, ze sie najbardziej wczoraj spózniłam ;) Ogólnie takie czarne male ze mnie. A stałam potem przy drazku przy scianie z pianinem pomiedzy takimi dwiema zgrabnymi, cholera jasna, dziewczynami... ;) Moze jedna z nich to nasza Otea?
To zróbmy w czw zbiorke np w ostatniej przebieralni, albo na sali koło pianina? I kazda czerwoną rozę w zebach! ;)
To zróbmy w czw zbiorke np w ostatniej przebieralni, albo na sali koło pianina? I kazda czerwoną rozę w zebach! ;)
klasyka-Warszawa- zajęcia dla dorosłych
Acha :D już Was trochę rozpoznaje. Madziui, Ty to zdaje się jesteś tą dziewczyną, która już wszystkie kombinacje ćwiczeń zna na pamięć! Gratulacje, mnie się wszystko strasznie plącze. A ja stoję też przy tym drążku vis a vis wejscia ale trochę dalej, bliżej końca. Mam długie czarne włosy. Wiecie, bardzo mnie rozczuliła na ostatnich zajęciach nasza prof. mówiąc, ze zrobimy dużo, ale żebyśmy nie miały złudzeń, że kiedyś wystąpimy na scenie...hm - ja tam marzę żeby kiedyś podnosić nogę np. na 140 stopni i ją...utrzymać.
Hmm, to ja w takim razie Was jednak nie kojarze. Kojarze tylko osoby które sie wyróżniały jakims elementem ubioru, np pamietam takie czerwone satynowe baletki...
Jezeli chodzi o złudzenia, to ja absolutnie zadnych nie mam.
Wczoraj wygrzebałam moje zdjecie sprzed jakis 10 lat. Robie na nim szpagat i wyglada ze nic mnie specjalnie nie boli... ;) A teraz to mi chyba z pol metra brakuje :( JAK JA SIE MOGLAM TAK ZAPUSCIC!!!! Wrrr
Jezeli chodzi o złudzenia, to ja absolutnie zadnych nie mam.
Wczoraj wygrzebałam moje zdjecie sprzed jakis 10 lat. Robie na nim szpagat i wyglada ze nic mnie specjalnie nie boli... ;) A teraz to mi chyba z pol metra brakuje :( JAK JA SIE MOGLAM TAK ZAPUSCIC!!!! Wrrr
Otea!
Takiej dobrej pamięci to ja już nie mam :lol:
Po prostu staram się zapamiętać to, co na bieżąco pokazuje pani Profesor (bo kombinacje danego świczenia przy drążku często są różne) i staram się dobrze słyszeć muzykę, co nie zawsze jest proste...
Do zobaczenia - mam nadzieję, że dzisiaj :D
Pewnie będę stała tam, gdzie zwykle, czyli przy wejściu.
Takiej dobrej pamięci to ja już nie mam :lol:
Po prostu staram się zapamiętać to, co na bieżąco pokazuje pani Profesor (bo kombinacje danego świczenia przy drążku często są różne) i staram się dobrze słyszeć muzykę, co nie zawsze jest proste...
Do zobaczenia - mam nadzieję, że dzisiaj :D
Pewnie będę stała tam, gdzie zwykle, czyli przy wejściu.
klasyka-Warszawa-zajęcia dla dorosłych
Masz b.dobrą tzw. pamięć ruchową w takim razie :-). A czy któraś z was dziewczyny będzie chciała pójść ( no jeszcze nie teraz oczywiście ) na warsztaty czy zajęcia z pointami? Ja bardzo. Rozmyślam tez nad zapisaniem sie na kontakt i improwizację - podobno grupa się dopiero zbiera. Zaraz pędzę na Twardą - do zobaczenia!
klasyka-Warszawa-zajęcia dla dorosłych
ups..utknęłam w strasznym korku i nie dojechałam na czas. Ale życzę Wam wszystkiego najlepszego świątecznego i noworocznego ! Do zobaczenia na zajęciach w 2007 :P .
[color=darkblue:9b911cb652]Kochani, bardzo Was proszę o przeniesienie części konwersacji na rozmowy prywatne. Tranq.[/color:9b911cb652]
[color=darkblue:9b911cb652]Kochani, bardzo Was proszę o przeniesienie części konwersacji na rozmowy prywatne. Tranq.[/color:9b911cb652]