Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych
granulka, ja bym Ci radzila wziac jakies skarpetki, jakiekolwiek. Bez skarpetek nie da sie robic battement tendu i innych cwiczen! (tzn. wszystko sie da, sle to to trudne i nieprzyjemne).
Mnie sie czasami zdarzalo zapomniec baletek to cwicze w skarpetkach i jest calkiem wygodnie.
A poza tym na poczatkujacych lekcacj nie bedziecie robili jeszcze np. obrotow, wiekszych skorkow, itd. Tylko cwiczenia, ktore sa statyczniejsze, bardziej wyrabiaja pion itd.
Wiec bez obaw mozna wziac jakies skarpetki, byle nie boso ;)
Mnie sie czasami zdarzalo zapomniec baletek to cwicze w skarpetkach i jest calkiem wygodnie.
A poza tym na poczatkujacych lekcacj nie bedziecie robili jeszcze np. obrotow, wiekszych skorkow, itd. Tylko cwiczenia, ktore sa statyczniejsze, bardziej wyrabiaja pion itd.
Wiec bez obaw mozna wziac jakies skarpetki, byle nie boso ;)
klasyka-Warszawa-zajęcia dla dorosłych
Tak, tak, zdecydowanie weź skarpetki granulko - te z przewagą bawełny są całkiem dobre; ja w takich ćwiczę. Joanna ma rację; bez skarpetek to będziesz miała problemy z każdym ruchem polegajacym na ślizgu stopy.
No to do zobaczenia na zajęciach, pogadamy ; jestem ciekawa gdzie chodzisz na zajęcia z flamenco; ja od kilku lat tańczę tango argentyńskie.
No to do zobaczenia na zajęciach, pogadamy ; jestem ciekawa gdzie chodzisz na zajęcia z flamenco; ja od kilku lat tańczę tango argentyńskie.
Otea! Granulko!
Ja też chodzę na Twardą w pon i czw. Będziecie w czwartek? Może się jakoś rozpoznamy/poznamy? Byłoby miło. Ja też nie należę do najmłodszych na tej sali ... (30 wiosen, a następna coooraz bliżej). Dajcie znać, czy będziecie, ew. na prv.
Skarpetki (przy braku baletek) trzeba mieć, bo brak jakiegokolwiek poślizgu (przy bosych stopach) też nie jest dobry.
Pozdrawiam! I do zobaczenia, mam nadzieję!
Ja też chodzę na Twardą w pon i czw. Będziecie w czwartek? Może się jakoś rozpoznamy/poznamy? Byłoby miło. Ja też nie należę do najmłodszych na tej sali ... (30 wiosen, a następna coooraz bliżej). Dajcie znać, czy będziecie, ew. na prv.
Skarpetki (przy braku baletek) trzeba mieć, bo brak jakiegokolwiek poślizgu (przy bosych stopach) też nie jest dobry.
Pozdrawiam! I do zobaczenia, mam nadzieję!
Dziewczyny, jak to fajnie ze nas "geriavitów" tak duzo ;)
Ja byłam w ten pon na Moliera u Pana Gaworczyka. Bardzo mi sie podobało, ale teraz wybieram sie na Twardą. Komunikacyjnie bardziej mi pasuje, chociaz w baletówce jest fajnie ze wzgledu na specyficzna niesamowita atmosfere. Przy okazji uległam presji otoczenia i nabyłam baletki, wiec problem skarpetkowy sie rozwiązał :)
Na Twarda wybieram sie na 100% w poniedziałek, a chciałabym rowniez w czw jesli mi praca pozwoli...
Bedę Was wypatrywać tylko podajcie jakies znaki rozpoznawcze ;)
Ja jestem małym człowiekiem z ciemnymi włosami z fatalna koordynacja ruchową ;)
Ja byłam w ten pon na Moliera u Pana Gaworczyka. Bardzo mi sie podobało, ale teraz wybieram sie na Twardą. Komunikacyjnie bardziej mi pasuje, chociaz w baletówce jest fajnie ze wzgledu na specyficzna niesamowita atmosfere. Przy okazji uległam presji otoczenia i nabyłam baletki, wiec problem skarpetkowy sie rozwiązał :)
Na Twarda wybieram sie na 100% w poniedziałek, a chciałabym rowniez w czw jesli mi praca pozwoli...
Bedę Was wypatrywać tylko podajcie jakies znaki rozpoznawcze ;)
Ja jestem małym człowiekiem z ciemnymi włosami z fatalna koordynacja ruchową ;)
Ha! Granulka! To my się musiałyśmy widzieć w ten poniedziałek! :) Jak chcesz to napisz na priv, bo z Twojego opisu Ciebie :lol: wydaje mi się, że mam Cię na zdjęciach i mogę Ci przesłać, będziesz miała pamiąkę. :lol: Byłaś cała ubrana na czarno (czarne spodenki i bluzka) i masz króciutkie czarne włoski?
Pozdrawiam
Gioia
Pozdrawiam
Gioia
Tak, to raczej byłam ja... Poznałaś po tej fatalnej koordynacji ruchowej? ;)Boże, i mówisz ze w dodatku jestem na zdjeciach?!! :oops:
Nie mniej jednak chętnie je obejrze. Jezeli mogłabys podrzucic je na adres mailowy podany w profilu, to byłabym bardzo wdzieczna.
Ciekawa jestem którą z tych osób byłas Ty? :)
pozdrawiam
M
Nie mniej jednak chętnie je obejrze. Jezeli mogłabys podrzucic je na adres mailowy podany w profilu, to byłabym bardzo wdzieczna.
Ciekawa jestem którą z tych osób byłas Ty? :)
pozdrawiam
M
klasyka Warszawa zajecia dla dorosłych
Tak, dzisiejsze zajecia były super. Profesor zrobiła na koniec taki pokaz obrotów, że echchch. Ale coś Was nie mogę rozpoznać dziewczyny. Ja to jestem ta, na której sie pokazuje błędy i poprawki. Już się przyzwyczaiłam - :wink: tak było zawsze na każdych zajęciach ruchowych - i nawet to polubiłam bo szybciej mi się rozjaśnia w głowie o co nauczycielowi chodzi.