Body
ja od zawsze noszę strój z krótkim rękawkiem(ale nie na ramiączkach) tak jak każda dziewczyna u nas(prócz nali, która zakupiła sobie inny w Berlinie ;) ), gdyż w naszym ognisku każda klasa ma podporządkowany kolor i krój stroju, który zamawia się w magazynie.
Tylko w zerówce miałam rękaw 3/4, przy jasnozielonym stroju, z taka tiulowa falbanka(mini tutu? :mrgreen: ) dokoła :) i może czasem w pierwszej nosiłam taki różowy...
;)
Tylko w zerówce miałam rękaw 3/4, przy jasnozielonym stroju, z taka tiulowa falbanka(mini tutu? :mrgreen: ) dokoła :) i może czasem w pierwszej nosiłam taki różowy...
;)
Ja obecnie cwiczę w bordowym kostiumie Grishko na ramiączkach z welurową wstawką (i paseczkami na plecach), lub czarnym na ramiączkach, oczywiście z lycry (już nie Grishko) :wink:
A jak byłam młodsza, to cwiczyłam zazwyczaj w czarnym kostiumie z długim rękawem (lub 3/4). No a jak byłam takim już całkiem małym szkrabem, to nosiłam różowiutki kostiumik a do tego czasami takie dziecięce paczki (na gumce, do gumki doszyty tiul, który tak fajnie "sterczał" ) które dostawałam przy przeróżnych okazjach 8)
edit:
http://www.elite-online.pl/katalog/2106da46.htm
A jak byłam młodsza, to cwiczyłam zazwyczaj w czarnym kostiumie z długim rękawem (lub 3/4). No a jak byłam takim już całkiem małym szkrabem, to nosiłam różowiutki kostiumik a do tego czasami takie dziecięce paczki (na gumce, do gumki doszyty tiul, który tak fajnie "sterczał" ) które dostawałam przy przeróżnych okazjach 8)
edit:
http://www.elite-online.pl/katalog/2106da46.htm
[quote:c981810e51="Aga"]Zastanawiam się jaka jest różnica pomiędzy kostiumem całym z lycry a poliamid + lycra. Który materiał jest grubszy,który bardziej elastyczny itp. oraz w którym lepiej się ćwiczy...[/quote:c981810e51]
hhmm, ten mieszany jest jakby mniej sliski, ale nie jest tak szorstki jak bawełna - nie wiem jak to wyrazic - nylony jest mniej błyszczący od lycry, ale nie tak matowy jak bawełna. :)
hhmm, ten mieszany jest jakby mniej sliski, ale nie jest tak szorstki jak bawełna - nie wiem jak to wyrazic - nylony jest mniej błyszczący od lycry, ale nie tak matowy jak bawełna. :)