Przyjaźnie balet.pl
a ja ogłaszam wszem i wobec intronizację sfra na warszawskie osiedlenie - choc już chyba nie da się bardziej naszej warszawsko-koszalińskiej przyjaźni zacieśnić, to bedziemy się usilnie starać ;))))
[size=18:5127d6936b][color=red:5127d6936b]Hura, hura, hura, Warszawa wita sfra!!![/color:5127d6936b][/size:5127d6936b]
[size=18:5127d6936b][color=red:5127d6936b]Hura, hura, hura, Warszawa wita sfra!!![/color:5127d6936b][/size:5127d6936b]
[quote:63009872a8="Ladybirt"]no niestety niew eidząc czemu w wątku "spotkanie forumowiczów-trojmiasto" cisza ;(
Potwierdzam, iz poznałyśmy siez Marysiu i bardzo sie ciesze z tego powodu, mam nadzieję, że będziemy się spotykac co tydzień na zajęciach :)[/quote:63009872a8]
Wiem ,wiem - Ladybirt ,że próbowałaś przywołać nas do spotkania ,ale jak zwykle coś sie działo ze i mało czasu i .t.d. Być może trzeba ożywić ten temat ....? 8)
Potwierdzam, iz poznałyśmy siez Marysiu i bardzo sie ciesze z tego powodu, mam nadzieję, że będziemy się spotykac co tydzień na zajęciach :)[/quote:63009872a8]
Wiem ,wiem - Ladybirt ,że próbowałaś przywołać nas do spotkania ,ale jak zwykle coś sie działo ze i mało czasu i .t.d. Być może trzeba ożywić ten temat ....? 8)
[size=9:c0c4b5fe30]Proszę, nie uznajcie tego za offtop, bo to poważna sprawa :)[/size:c0c4b5fe30]
Jestem przeciwna przemocy w każdej formie, dlatego muszę się Wam wyżalić, że wczoraj zostałam pobita przez Bajaderkę. Uważam, że powinna ona zostać za wysoce niebezpieczną :D
[size=7:c0c4b5fe30]Dalej Cię uwielbiam, Bajaderko :D :*[/size:c0c4b5fe30]
Jestem przeciwna przemocy w każdej formie, dlatego muszę się Wam wyżalić, że wczoraj zostałam pobita przez Bajaderkę. Uważam, że powinna ona zostać za wysoce niebezpieczną :D
[size=7:c0c4b5fe30]Dalej Cię uwielbiam, Bajaderko :D :*[/size:c0c4b5fe30]
-
Tranquility
[quote:7b5375894f="Kasia G"]a ja ogłaszam wszem i wobec intronizację sfra na warszawskie osiedlenie - choc już chyba nie da się bardziej naszej warszawsko-koszalińskiej przyjaźni zacieśnić, to bedziemy się usilnie starać ;))))
[size=18:7b5375894f][color=red:7b5375894f]Hura, hura, hura, Warszawa wita sfra!!![/color:7b5375894f][/size:7b5375894f][/quote:7b5375894f]
ach, jak miło słyszeć :)
zwłaszcza, że niedaleko Warszawy mieszkam :)
[size=18:7b5375894f][color=red:7b5375894f]Hura, hura, hura, Warszawa wita sfra!!![/color:7b5375894f][/size:7b5375894f][/quote:7b5375894f]
ach, jak miło słyszeć :)
zwłaszcza, że niedaleko Warszawy mieszkam :)
[quote:6287d16399="just_me"][size=9:6287d16399]Proszę, nie uznajcie tego za offtop, bo to poważna sprawa :)[/size:6287d16399]
[size=7:6287d16399]Dalej Cię uwielbiam, Bajaderko :D :*[/size:6287d16399][/quote:6287d16399]
musiała się pochwalic 8)
[size=7:6287d16399]Dalej Cię uwielbiam, Bajaderko :D :*[/size:6287d16399][/quote:6287d16399]
musiała się pochwalic 8)
jeśli nie chcesz czytać - nie musisz, mnie też wiele spraw na forum nie obchodzi i jakoś się nie czepiam. ale z kolei ta informacja mnie obchodzi [tak jak inne relacje między forumowiczami] - i nie tylko ze względu na to że z Bajaderką możemy konie kraść [z just_me tak dobrze się nie znam ;)], w końcu od tego jest ten temat... :roll: tutaj się opisuje wrażenia [i obrażenia, jak ostatnio wywnioskowałam :lol:] które otrzymało się się po spotkaniu się forumowiczów w "prawdziwym świecie" [heh, mimo że Bajaderka i Just_me znają się na żywo i to od dawna ;)] oraz wzajemne relacje między forumowiczami 8).
btw. do Just_me: coś o tym wiem, moja kochana, te wredne Bajadzierstwo jest wysoce niebezpieczne :lol:
btw. do Just_me: coś o tym wiem, moja kochana, te wredne Bajadzierstwo jest wysoce niebezpieczne :lol:
[quote:a71a6b7948="Marysia W"][quote:a71a6b7948="just_me"]Proszę, nie uznajcie tego za offtop, bo to poważna sprawa:)[/quote:a71a6b7948]
Powiem trochę bo chamsku, że mało mnie to obchodzi i WĄTPIĘ żeby kogokolwiek obchodziło. :x I moim zdaniem to jest offtop jak najbardziej, ale to sprawa moderatorów i adminów.[/quote:a71a6b7948]
przepraszam ciebie bardzo, Marysiu, ale w taki psosób, to ja mogę powiedzieć, że mnie nie obchodzi to, że nie możesz jechać na zjazd forumowiczów w Trójmieście, bo mieszkam całkiem gdzie indziej :roll: więc może odrobinkę bardziej luzu :wink:
Powiem trochę bo chamsku, że mało mnie to obchodzi i WĄTPIĘ żeby kogokolwiek obchodziło. :x I moim zdaniem to jest offtop jak najbardziej, ale to sprawa moderatorów i adminów.[/quote:a71a6b7948]
przepraszam ciebie bardzo, Marysiu, ale w taki psosób, to ja mogę powiedzieć, że mnie nie obchodzi to, że nie możesz jechać na zjazd forumowiczów w Trójmieście, bo mieszkam całkiem gdzie indziej :roll: więc może odrobinkę bardziej luzu :wink:
[quote:f482d5be0b="Bajaderka"]A ja muszę się pochwalic, że ostatnio (no, jakiś tydzień temu- nie miałam czasu pisac) poznałam sie z Floren:)
Bardzo miło nam się gawędziło i spacerowało po Krakowskich plantach, Floren to świetna osóbka;)
A, i napomnę, że chodzę z just_me do klasy i jest przebojowo 8)
Ni ma to jak rytmika, co? :wink:[/quote:f482d5be0b]
A ze mną też chodzisz do klasy i nie wspomniałas o mnie :(
Tez sie musze pochwalic, ze poznalam osobiscie just_me oraz Tranq (z nim to nawet przez tydz uczeszczalam na zajecia z brodway jazzu w Poznaniu i jadłam kebaba o 1.30 w nocy) :D Okazało się również, ze juz rok temu w zupelnie przypadkowych okolicznosciach poznalam sfra (a ze Jacek, ktorego poznalam to naprawde sfra uswiadomil mnie Tranq) :P
No i znam także Sari, Carmen, Danseuse i Piotra Malage (rowniez z SB) :)
Bardzo miło nam się gawędziło i spacerowało po Krakowskich plantach, Floren to świetna osóbka;)
A, i napomnę, że chodzę z just_me do klasy i jest przebojowo 8)
Ni ma to jak rytmika, co? :wink:[/quote:f482d5be0b]
A ze mną też chodzisz do klasy i nie wspomniałas o mnie :(
Tez sie musze pochwalic, ze poznalam osobiscie just_me oraz Tranq (z nim to nawet przez tydz uczeszczalam na zajecia z brodway jazzu w Poznaniu i jadłam kebaba o 1.30 w nocy) :D Okazało się również, ze juz rok temu w zupelnie przypadkowych okolicznosciach poznalam sfra (a ze Jacek, ktorego poznalam to naprawde sfra uswiadomil mnie Tranq) :P
No i znam także Sari, Carmen, Danseuse i Piotra Malage (rowniez z SB) :)