Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
mirrorball

Post autor: mirrorball »

nie wiem czy mogę tu znów uprawić taką małą propagandę, ale może będzie to okazją do kolejnego spotkania warszawskiego (i okolice ;) ) oddziału Forumowiczów ;)

V Ogólnopolski Konkurs Tańców Polskich Mazowiecka Wierzba
21.-22. października

21 października, godz. 16.00-20.00, Warszawa, Mazowieckie Centrum Kultury i Sztuki ul.Elektoralna (boczna od Placu Bankowego)

[b:4b3d0b0ae9]Rundy eliminacyjne[/b:4b3d0b0ae9] konkursu Mazowiecka Wierzba, mającego na celu pielęgnowanie polskiej tradycji tanecznej i ochronę dziedzictwa narodowego. W konkursie weźmie udział ok. 200 dzieci, młodzieży i dorosłych z całej Polski. Jest to konkurs form towarzyskich tradycyjnego tańca polskiego. Pary będą rywalizowały w następujących tańcach: mazur, oberek, kujawiak, krakowiak i polka.

22 października, godz. 11.00-14.00, Warszawski Dom Technika NOT, ul. Czackiego 3/5 (Śródmieście)
[b:4b3d0b0ae9]Półfinały i finały oraz konkurs "Karo Mazurowe" [/b:4b3d0b0ae9]

zapraszam serdecznie ;)

pozdrawiam
m.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A ja muszę się pochwalic, że ostatnio (no, jakiś tydzień temu- nie miałam czasu pisac) poznałam sie z Floren:)
Bardzo miło nam się gawędziło i spacerowało po Krakowskich plantach, Floren to świetna osóbka;)
A, i napomnę, że chodzę z just_me do klasy i jest przebojowo 8)
Ni ma to jak rytmika, co? :wink:
just_me

Post autor: just_me »

Przebojowo to mało powiedziane :D
Byle do następnej rytmiki :)

Uwielbiam Cię, Bajaderko :D :*
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Just_me, ja Ciebie też!
:*

Pomimo tego, iż nie >rozwalamy< szkoły na drobne cząsteczki to i tak jest fajnie:P
just_me

Post autor: just_me »

JESZCZE nie rozwalamy, wszystko przed nami! :D

[size=7:aece4a0e9d]Offtopic? Mam nadzieję, że nie... :)[/size:aece4a0e9d]

[color=darkblue:aece4a0e9d]Jak najbardziej off topic i w ogóle ten temat sie robi jakiś taki... niby na temat, ale tak jakoś nie wnosi nic nowego. Bardzo się cieszę, że Wasze przyjaźnie kwitną, ale nie przesadzajcie... W końcu kogo to obchodzi kto kogo kocha/uwielbia etc. Możecie sobie takie wyznania prywatnie deklarować. Pozdrawiam. N.[/color:aece4a0e9d]
Marysia W

Post autor: Marysia W »

A ja się pochwalę, że doszło do spotkania Marysi W i Ladybirt. :D
Tanc...

Post autor: Tanc... »

HM - możemy wogóle pomyślec o takim - mega - spotkaniu - trójmiastowiczów - forumowiczów - "baletowiczów " :lol: ....co wy na to np: w pazdzierniku ... Uzbiera się trochę osób....
Maron

Post autor: Maron »

Kasia chce się zapytać forumowiczów z Poznania, czy nie chcą iść jutro do multikina lub gdzieś indziej. Zamieszkuje teraz na krzywieckiego koło opolskiej i lesczyńskiej.

Jakby co to napiszcie na 508558853 [nr. tel. Kasi]
Marysia W

Post autor: Marysia W »

[quote:56ace6a2a8="Tanc..."]HM - możemy wogóle pomyślec o takim - mega - spotkaniu - trójmiastowiczów - forumowiczów - "baletowiczów " :lol: ....co wy na to np: w pazdzierniku ... Uzbiera się trochę osób....[/quote:56ace6a2a8]
Tanc, jestem jak najbardziej ZA. :D
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

no niestety niew eidząc czemu w wątku "spotkanie forumowiczów-trojmiasto" cisza ;(

Potwierdzam, iz poznałyśmy siez Marysiu i bardzo sie ciesze z tego powodu, mam nadzieję, że będziemy się spotykac co tydzień na zajęciach :)
ODPOWIEDZ