Przyjaźnie balet.pl
-
mirrorball
nie wiem czy mogę tu znów uprawić taką małą propagandę, ale może będzie to okazją do kolejnego spotkania warszawskiego (i okolice ;) ) oddziału Forumowiczów ;)
V Ogólnopolski Konkurs Tańców Polskich Mazowiecka Wierzba
21.-22. października
21 października, godz. 16.00-20.00, Warszawa, Mazowieckie Centrum Kultury i Sztuki ul.Elektoralna (boczna od Placu Bankowego)
[b:4b3d0b0ae9]Rundy eliminacyjne[/b:4b3d0b0ae9] konkursu Mazowiecka Wierzba, mającego na celu pielęgnowanie polskiej tradycji tanecznej i ochronę dziedzictwa narodowego. W konkursie weźmie udział ok. 200 dzieci, młodzieży i dorosłych z całej Polski. Jest to konkurs form towarzyskich tradycyjnego tańca polskiego. Pary będą rywalizowały w następujących tańcach: mazur, oberek, kujawiak, krakowiak i polka.
22 października, godz. 11.00-14.00, Warszawski Dom Technika NOT, ul. Czackiego 3/5 (Śródmieście)
[b:4b3d0b0ae9]Półfinały i finały oraz konkurs "Karo Mazurowe" [/b:4b3d0b0ae9]
zapraszam serdecznie ;)
pozdrawiam
m.
V Ogólnopolski Konkurs Tańców Polskich Mazowiecka Wierzba
21.-22. października
21 października, godz. 16.00-20.00, Warszawa, Mazowieckie Centrum Kultury i Sztuki ul.Elektoralna (boczna od Placu Bankowego)
[b:4b3d0b0ae9]Rundy eliminacyjne[/b:4b3d0b0ae9] konkursu Mazowiecka Wierzba, mającego na celu pielęgnowanie polskiej tradycji tanecznej i ochronę dziedzictwa narodowego. W konkursie weźmie udział ok. 200 dzieci, młodzieży i dorosłych z całej Polski. Jest to konkurs form towarzyskich tradycyjnego tańca polskiego. Pary będą rywalizowały w następujących tańcach: mazur, oberek, kujawiak, krakowiak i polka.
22 października, godz. 11.00-14.00, Warszawski Dom Technika NOT, ul. Czackiego 3/5 (Śródmieście)
[b:4b3d0b0ae9]Półfinały i finały oraz konkurs "Karo Mazurowe" [/b:4b3d0b0ae9]
zapraszam serdecznie ;)
pozdrawiam
m.
A ja muszę się pochwalic, że ostatnio (no, jakiś tydzień temu- nie miałam czasu pisac) poznałam sie z Floren:)
Bardzo miło nam się gawędziło i spacerowało po Krakowskich plantach, Floren to świetna osóbka;)
A, i napomnę, że chodzę z just_me do klasy i jest przebojowo 8)
Ni ma to jak rytmika, co? :wink:
Bardzo miło nam się gawędziło i spacerowało po Krakowskich plantach, Floren to świetna osóbka;)
A, i napomnę, że chodzę z just_me do klasy i jest przebojowo 8)
Ni ma to jak rytmika, co? :wink:
JESZCZE nie rozwalamy, wszystko przed nami! :D
[size=7:aece4a0e9d]Offtopic? Mam nadzieję, że nie... :)[/size:aece4a0e9d]
[color=darkblue:aece4a0e9d]Jak najbardziej off topic i w ogóle ten temat sie robi jakiś taki... niby na temat, ale tak jakoś nie wnosi nic nowego. Bardzo się cieszę, że Wasze przyjaźnie kwitną, ale nie przesadzajcie... W końcu kogo to obchodzi kto kogo kocha/uwielbia etc. Możecie sobie takie wyznania prywatnie deklarować. Pozdrawiam. N.[/color:aece4a0e9d]
[size=7:aece4a0e9d]Offtopic? Mam nadzieję, że nie... :)[/size:aece4a0e9d]
[color=darkblue:aece4a0e9d]Jak najbardziej off topic i w ogóle ten temat sie robi jakiś taki... niby na temat, ale tak jakoś nie wnosi nic nowego. Bardzo się cieszę, że Wasze przyjaźnie kwitną, ale nie przesadzajcie... W końcu kogo to obchodzi kto kogo kocha/uwielbia etc. Możecie sobie takie wyznania prywatnie deklarować. Pozdrawiam. N.[/color:aece4a0e9d]