Klasyka - Trójmiasto - zajęcia

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
tanzerin

Klasyka - Trójmiasto - zajęcia

Post autor: tanzerin »

To mój debiut na forum mam jednak nadzieje, ze okaze sie udany, otoz:

Nowe STUDIO BALETOWE mieszczące się w Zespole Szkół Nr 14 Gdynia ul. Nagietkowa 73, prowadzone przez absolwentki Państwowej Szkoły Baletowej z wieloletnim stażem artystycznym przyjmuje zapisy na rok szkolny 2005/06, na zajecia z tanca klasycznego - balet.

Zajęcia prowadzone sa w dwóch grupach: dzieci oraz grupa starsza.

SĄ JESZCZE MIEJSCA!!!

tak, to tresc plakatu jakie znalazlam i wydaje mi sie ze moze on kogos zainteresowac; jezeli tacy sie znajda to prosze o krotkie pm i podam bardziej szcegolwe informacje albo nr kontaktowy do prowadzacej
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Zajecia odbywaja sie we wtorki i czwartki o godzinie 18 w szkole na ul Nagietkowej 73 - Gdynia Dabrowa. Koszt to 120zl za miesiac. Jesli ktos nie moze przyjsc 2 razy w tygodniu to mozna indywidualnie dogadac sie z pania ktora prowadzi zajecia.
polinabalet

Post autor: polinabalet »

czy sa jeszcze te zajecia?? szukam juz dlugo takich:) mieszkam kolo Wejherowa,ale bym dojezdzala czekam na odp na forum lub na pw
snowflake

Post autor: snowflake »

uwaga! [color=red:ed7e2fcc1c][size=18:ed7e2fcc1c]zbieramy grupe na rok szkolny 2006/2007[/size:ed7e2fcc1c].[/color:ed7e2fcc1c] aby zajecia mogly sie odbywac potrzebne jest 7-8 osob. dzien i godzina najprawdopodobniej bylyby takie same jak w zeszlym roku, czyli wtorek i czwartek o 18, ale oczywiscie mozna to negocjowac. koszt w zeszlym roku wynosil 120 zl za miesiac, nie sadze by mial zmienic sie w tym. wszelkie pytanie jak i zgloszenia na pm :) jesli grupa sie nie uzbiera, zajec nie bedzie...
Luthien

Post autor: Luthien »

czy każdy,czyli nie tancerz może się na takie zajęcia z baletu zapisać?
sisi

Post autor: sisi »

chyba tak, przeciez o to chodzi zeby sie nauczyc :)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Jako że snowflake nie odpowiada na moje pw, piszę na forum oficjalnie- może ktoś jeszcze będzie wiedział...
chciałabym się więc dowiedzieć jakichś dokładniejszych informacji- jakie to dokładnie grupy wiekowe, od kiedy są zajęcia i czy jest może jakiś telefon tam?
Z góry dziękuję. :D
snowflake

przykro mi ze tak dlugo nie odpisywalam, ale nie mialam dostępu do internetu :( dokladne info juz wysłane do marysi w, można podać dalej w razie mojej dluższej nieobecności. oczywiscie każdy moze się zapisać!
snowflake

rozmawiałam dziś z panią prowadzącą, zajęcia będą odbywały się tylko w grupie starszej GIMNAZJUM i LICEUM. na pm lub gg 4232732 podaje numer telefonu pod który mogą dzwnonić chętni. zajęcia są jak najbardziej dla osob z niedużym doświadczeniem a nawet początkujących!
centerstageola

chłopaki

Post autor: centerstageola »

Moja kumpela juz sie zapisała :) fajnie by było jakby przyszli jeszcze chłopcy ! zapisujcie sie :) buzki
ODPOWIEDZ