Klasyka - Trójmiasto - zajęcia
Klasyka - Trójmiasto - zajęcia
To mój debiut na forum mam jednak nadzieje, ze okaze sie udany, otoz:
Nowe STUDIO BALETOWE mieszczące się w Zespole Szkół Nr 14 Gdynia ul. Nagietkowa 73, prowadzone przez absolwentki Państwowej Szkoły Baletowej z wieloletnim stażem artystycznym przyjmuje zapisy na rok szkolny 2005/06, na zajecia z tanca klasycznego - balet.
Zajęcia prowadzone sa w dwóch grupach: dzieci oraz grupa starsza.
SĄ JESZCZE MIEJSCA!!!
tak, to tresc plakatu jakie znalazlam i wydaje mi sie ze moze on kogos zainteresowac; jezeli tacy sie znajda to prosze o krotkie pm i podam bardziej szcegolwe informacje albo nr kontaktowy do prowadzacej
Nowe STUDIO BALETOWE mieszczące się w Zespole Szkół Nr 14 Gdynia ul. Nagietkowa 73, prowadzone przez absolwentki Państwowej Szkoły Baletowej z wieloletnim stażem artystycznym przyjmuje zapisy na rok szkolny 2005/06, na zajecia z tanca klasycznego - balet.
Zajęcia prowadzone sa w dwóch grupach: dzieci oraz grupa starsza.
SĄ JESZCZE MIEJSCA!!!
tak, to tresc plakatu jakie znalazlam i wydaje mi sie ze moze on kogos zainteresowac; jezeli tacy sie znajda to prosze o krotkie pm i podam bardziej szcegolwe informacje albo nr kontaktowy do prowadzacej
-
polinabalet
uwaga! [color=red:ed7e2fcc1c][size=18:ed7e2fcc1c]zbieramy grupe na rok szkolny 2006/2007[/size:ed7e2fcc1c].[/color:ed7e2fcc1c] aby zajecia mogly sie odbywac potrzebne jest 7-8 osob. dzien i godzina najprawdopodobniej bylyby takie same jak w zeszlym roku, czyli wtorek i czwartek o 18, ale oczywiscie mozna to negocjowac. koszt w zeszlym roku wynosil 120 zl za miesiac, nie sadze by mial zmienic sie w tym. wszelkie pytanie jak i zgloszenia na pm :) jesli grupa sie nie uzbiera, zajec nie bedzie...
-
centerstageola
chłopaki
Moja kumpela juz sie zapisała :) fajnie by było jakby przyszli jeszcze chłopcy ! zapisujcie sie :) buzki