CO SĄDZICIE O MUSICALACH? :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nusia

Post autor: Nusia »

Yvonne, miałam na myśli dodatkowy nabór, który był jakoś pod koniec zeszłego roku (chyba na początku grudnia). To był casting dla tancerzy.
Gość

Post autor: Gość »

A z tego co ja wiem, to wzieli kogos do kotów. Ale słyszałam też, ze poziom nauczania jest wysoki, ale poziom uczniów - bardzo zróżnicowany. Nie dziwne więc, że sam fakt chodzenia do szkółki nie gwarantuje miejsca w musicalu (gdyby tak było, to każdy - niezaleznie od umiejetnosci - kto do niej chodzi milaby zapewnione miejsce w romie)
Asik

Post autor: Asik »

Ja chodze do tej szkołki. Poziom wsród uczestników jest faktycznie brdzo zróznicowany, są osoby ze szkół baletowych i takie które tancza krócej.
Uważam jednak, ze ze szkółki można dużo wynieść, to zalezy od podejscia - niektorzy traktuja to jako zabawe i forme spedzania wolnego czasu, niektorzy wiaża z tancem swoja przyszłość.
Dwie osoby od nas z grupy bedą w Kotach. Są to jednak dziewczyny ze szkoły baletowej.
czekoladka

Post autor: czekoladka »

O nawt w Romie zajecia z wspolczesnego i nietylko powadzi nasz byly tancesz z teatru Michal Piróg
NaFFa

Post autor: NaFFa »

ja od kilku lat jestem zwoenniczka musicali.. polaczenie muzyki tanca i gry aktorkiej :) najczesciej jestem w romie ( crazy for you, grease, piotrus pan, miss sajgon, koty) i stuio buffo ( metro, panna t.p. romeo i julia) jednak z tych musicali co wymienilam najbardziej podobaly mi se "koty" "grease" i chyba juz klasyka:P metro.. :)
kitri

Post autor: kitri »

[nie wiem czy powinnam umieszczać to tutaj, jeśli nie to przepraszam...]
poszukuje muzyki z musicali "taniec wampirów" i "romeo i julia". macie może jakieś linki, a jeśli nie to moglibyscie chociaż podać mi tytuły niektórych utworow??
z góry dziękuje...
just_me

Post autor: just_me »

[size=9:ffca5f06e2]Zamieść to raczej w Ogłoszeniach...[/size:ffca5f06e2]

Oto spisy utworów i krótkie informacje o płytach:
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/389913
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/463733
Tranquility

Post autor: Tranquility »

proponuję zajrzeć np. do EMPIKU i kupić :)
kitri

Post autor: kitri »

dziękuje just_me :*
kupić nie moge bo potrzebuje teraz a kieszonkowe sie skończyło ;)
Nusia

Post autor: Nusia »

Kilka utworów z "Tańca Wampirów" znajdziesz tu:
http://www.pawlowski.art.pl/

Ale i tak prędziej czy później kupisz płytę, bo jak zaczniesz słuchać, to będziesz stale czuć "nienasyscony głód" - ho-ho-ho :twisted:
ODPOWIEDZ