"Taniec Wampirów" - musical Romana Polańskiego

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

[i:4d29c23235]Taniec Wampirów, Na orbicie serc, Dla Sary[/i:4d29c23235] (zwłaszcza opracowana przeze mnie i kompletnie wyfałszowana wersja :twisted:).
Black Mamb

Post autor: Black Mamb »

Byłam na tym musicalu w pazdzierniku ale do teraz gdy słysze jakąs piosenke z niego serce bije mi szybciej...dla mnie to było po prostu genialne...;)
Nusia

Post autor: Nusia »

Jeśli ktoś zamierza jeszcze wybrać się na ten musical, to radzę się pośpieszyć, bo niestety zdejmują go z afisza. Na zawsze :( :( :(

Chodzą słuchy, że Romie skończyła się licencja i nie dostali możliwości przedłużenia. Nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale zapewne wiele "wampirzych dusz" :wink: będzie czuło nienasycony głód i nie pozostawią tej decyzji bez odpowiedzi.
Nena

Post autor: Nena »

Słyszałam, że na Gronie trwają rozmowy na temat jakiegoś strajku pod teatrem... Wszyscy są załamani. Ja też. Widziałam TW, ale jeden raz to dla mnie stanowczo za mało :( Strasznie mi przykro z tego powodu :cry:

Chociaż chodzą ploty, że mają powrócić w 2007r. Ktoś dzwonił do kas, padły słowa "prawdopodobnie nie wrócą", więc może jest jakaś nadzieja...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

to trochę dziwne, że zdejmują już spektakl, na który wydali tyle pieniędzy... spokojnie mogliby jeszcze na nim pozarabiać... ;)
Rotbart

Post autor: Rotbart »

To dziwne, że dostali licencję tylko na rok. Na ten przykład - "Miss Saigon" miała licencję na 3 lata a jest na pewno bardziej obleganym musicalem. Ale możliwe, że to dobry chwyt marketingowy - "Miss..." też żegnała się 2 razy ;) A słyszałem, że na ostatnich spektaklach przed wakacjami było sporo wolnych miejsc, więc może "Taniec wampirów" nieco się juz wszystkim przejadł?
staace

Post autor: staace »

Ja niestety nie miałam możliwoście zobaczenia tego wspaniałego(tak wynika z niektórych postów) musicalu i bardzo żałuje...

Staace
ODPOWIEDZ