"Taniec Wampirów" - musical Romana Polańskiego
-
Black Mamb
Jeśli ktoś zamierza jeszcze wybrać się na ten musical, to radzę się pośpieszyć, bo niestety zdejmują go z afisza. Na zawsze :( :( :(
Chodzą słuchy, że Romie skończyła się licencja i nie dostali możliwości przedłużenia. Nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale zapewne wiele "wampirzych dusz" :wink: będzie czuło nienasycony głód i nie pozostawią tej decyzji bez odpowiedzi.
Chodzą słuchy, że Romie skończyła się licencja i nie dostali możliwości przedłużenia. Nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale zapewne wiele "wampirzych dusz" :wink: będzie czuło nienasycony głód i nie pozostawią tej decyzji bez odpowiedzi.
Słyszałam, że na Gronie trwają rozmowy na temat jakiegoś strajku pod teatrem... Wszyscy są załamani. Ja też. Widziałam TW, ale jeden raz to dla mnie stanowczo za mało :( Strasznie mi przykro z tego powodu :cry:
Chociaż chodzą ploty, że mają powrócić w 2007r. Ktoś dzwonił do kas, padły słowa "prawdopodobnie nie wrócą", więc może jest jakaś nadzieja...
Chociaż chodzą ploty, że mają powrócić w 2007r. Ktoś dzwonił do kas, padły słowa "prawdopodobnie nie wrócą", więc może jest jakaś nadzieja...
-
Tranquility
To dziwne, że dostali licencję tylko na rok. Na ten przykład - "Miss Saigon" miała licencję na 3 lata a jest na pewno bardziej obleganym musicalem. Ale możliwe, że to dobry chwyt marketingowy - "Miss..." też żegnała się 2 razy ;) A słyszałem, że na ostatnich spektaklach przed wakacjami było sporo wolnych miejsc, więc może "Taniec wampirów" nieco się juz wszystkim przejadł?