"Taniec Wampirów" - musical Romana Polańskiego
"Taniec Wampirów" - musical Romana Polańskiego
Czy idzie ktos na musical (?) Romana Polanskiego "Taniec Wampirów". A moze ktos juz byl i ma cos ciekawego do powiedzenia na w/w temat. Mam okazje pojechac do Warszawy, ale nie wiem czy warto...
-
tomasz czyz
-
Tranquility
-
Tranquility
-
makova_panienka
ajj przemek małpa jesteś i tyle. nie lubie cie już. o! :evil: :roll: :x
ale poza tym że przemysław się do mnie nie przyznawał to musical był świetny i wogóleiwogóle :lol: . herbert rządzi i wymiata ("a czymżeś go tak rozbudził?! :lol: ") no i profesor ("zapodziali się marksiści ale chyba nikt nie płacze..." :lol: :lol: )
ale poza tym że przemysław się do mnie nie przyznawał to musical był świetny i wogóleiwogóle :lol: . herbert rządzi i wymiata ("a czymżeś go tak rozbudził?! :lol: ") no i profesor ("zapodziali się marksiści ale chyba nikt nie płacze..." :lol: :lol: )
-
Tranquility
-
makova_panienka
gupi jesteś, nie kocham cie już :lol:
dwa razy sie na przerwie mijaliśmy, ale ty tak z tą swoją dziewoją pomykałeś po teatrze że żal tyłek ściskał i przeszkadzać nie chciałam :lol: :lol: :lol:
hmm...trzy zdania zamienić, i to jeszcze w stylu "jak cie sie podobało? (mów szybko bo musze lecieć). aha to fajnie mi też, musze lecieć"
:lol: :lol: :lol: :lol:
no to zjazd forumowiczów w teatrze roma zaliczamy do udanych, cooo?? :evil:
dwa razy sie na przerwie mijaliśmy, ale ty tak z tą swoją dziewoją pomykałeś po teatrze że żal tyłek ściskał i przeszkadzać nie chciałam :lol: :lol: :lol:
hmm...trzy zdania zamienić, i to jeszcze w stylu "jak cie sie podobało? (mów szybko bo musze lecieć). aha to fajnie mi też, musze lecieć"
:lol: :lol: :lol: :lol:
no to zjazd forumowiczów w teatrze roma zaliczamy do udanych, cooo?? :evil: