[quote:790fd3e0f2="Nefretete"][color=blue:790fd3e0f2]Proszę filię gdańską, by ewentualne konkrety w sprawie Waszego spotkania ustalać w osobnym wątku. Co Wy na to? [/color:790fd3e0f2][/quote:790fd3e0f2]
dobry pomysł
[quote:bbf41909f7="Adolescente"]Hmmm z forum to znam tylko moje szczecinianki :)
Ale jak juz napisala princess dla kazdego forumowicza mam szacunek :)[/quote:bbf41909f7]
Hmmm.... Czy mysmy sie nie poznaly? :wink:
chciałabym powiedzieć że Czajori jest najcudowniejszą wierzbą rosohatą vel szynszylem vel pasikonikiem vel krzakiem VEL wielbicielką foki (!!!)jaką kiedykolwiek dane mi będzie poznać. no dobra, nie będę taka chamska - ja też uwielbiam fokę :oops:
to by było na tyle z cyklu "opera bałtycka bliżej natury - sezon łowiecki 2006" :D :D :D
A ja chciałam powiedziec, że Makova jest przerosochata i nad wyraz cierpliwa. Szczególnie, kiedy było mi zielono. Poza tym troszczyła się o moje tipsy :twisted:, które w czasie warsztatów nieco ucierpiały (niektóre w sposób spektakularny, acz wstydliwy dla właścicielki :P)
Z góry przepraszam Ministra Edukacji, że złamałam zasadę o wychowaniu nieletnich w trzeźwości :twisted:
Dobrze?? To niedopatrzenie! Bawiłyśmy się nieziemsko cudownie i takowoż tez pracowałyśmy :)
No i kurde pie, przecież wolno Makovej wypić lampkę szampana z okazji ukończenia Pierwszych Letnich, prawda? :P