Dziadek do orzechów - Poznań
Powracając do Lemko to on na serio nie umie drygować i chyba nie rozumie zbytnio co się do niego mówi! Prosiłem go żeby zagrał wolniej, on odpowiedział tym swoim śmiesznym głosikiem i zagrał.... jeszcze szybciej..... A co do choreografi i choreografa to mi się podobało tylko szkoda, że balet jest w wersji light
[quote:8e36f521ce="Adam Piątek"]Powracając do Lemko to on na serio nie umie drygować i chyba nie rozumie zbytnio co się do niego mówi! Prosiłem go żeby zagrał wolniej, on odpowiedział tym swoim śmiesznym głosikiem i zagrał.... jeszcze szybciej..... A co do choreografi i choreografa to mi się podobało tylko szkoda, że balet jest w wersji light[/quote:8e36f521ce]
no cóż pozostaje nam tylko czekać na następne :) chociaz uważam ze dobrze, ze taka choreografia powstała bo dała szansę pokazania młodych talentów oraz zachęcić do oglądania baletów młodzsze dzieci.
no cóż pozostaje nam tylko czekać na następne :) chociaz uważam ze dobrze, ze taka choreografia powstała bo dała szansę pokazania młodych talentów oraz zachęcić do oglądania baletów młodzsze dzieci.