Dziadek do orzechów - Poznań

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Kasiu, musze przyznac, ze zdjęcie bardzo zachęcające. a moze macie ich więcej?
Kasia W

Post autor: Kasia W »

Tak, zrobiłam więcej, oczywiście jak najbardziej legalnie.
A.P.

Post autor: A.P. »

Powracając do Lemko to on na serio nie umie drygować i chyba nie rozumie zbytnio co się do niego mówi! Prosiłem go żeby zagrał wolniej, on odpowiedział tym swoim śmiesznym głosikiem i zagrał.... jeszcze szybciej..... A co do choreografi i choreografa to mi się podobało tylko szkoda, że balet jest w wersji light
raisa

Post autor: raisa »

Tak, orkiestra i dyrygent nie popisali się zbytnio. Ale choreografia niczego sobie.
sisi

Post autor: sisi »

[quote:8e36f521ce="Adam Piątek"]Powracając do Lemko to on na serio nie umie drygować i chyba nie rozumie zbytnio co się do niego mówi! Prosiłem go żeby zagrał wolniej, on odpowiedział tym swoim śmiesznym głosikiem i zagrał.... jeszcze szybciej..... A co do choreografi i choreografa to mi się podobało tylko szkoda, że balet jest w wersji light[/quote:8e36f521ce]

no cóż pozostaje nam tylko czekać na następne :) chociaz uważam ze dobrze, ze taka choreografia powstała bo dała szansę pokazania młodych talentów oraz zachęcić do oglądania baletów młodzsze dzieci.
raisa

Post autor: raisa »

Moja znajoma tańczyła Klarę.
Może właśnie ta wersja light jest lepiej przyjmowa przez młodszych widzów i myślę że na tym to miało polegać. Ale ja do wersji light w tym wydaniu nie mam większych zastrzerzeń.
ODPOWIEDZ