AKCES

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

a ja tam nie narzekam na baletki z akcesu. Właśnie dobrze mi sie w nich cwiczy, za to nienawidze baletek z TW, cos okropnego... :?
Carmenn

Post autor: Carmenn »

Ja się wyłamię i nie ponarzekam na pointy z akcesu, bo ćwicze w moich... 3 chyba rok (fakt ze nie za czesto bo 3x tygodniowo) i jednyne co im sie stalo to skorka sie troche odklejała, ale przykleiłam ośmiorniczką (=D) i jest ok.
Baletki wolę z akcesu, nie wiem to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo strasznie mi sie dziwnie ćwiczy w moich nowych przywiezionych z warszawy...
Goosia

Post autor: Goosia »

mam Akcesowe pointy twardość XXXX i jetsem dość zadowolona, wogóle AKces jak na swoje bardzo niskie ceny wcale nie ma tak tragicznych produktów. Wiadomo ze droższe sa lepsze
Roztańczona!

Post autor: Roztańczona! »

Pointy z akcesu złamały mi się bardzo szybko i nie za dobrze mi się w nich ćwiczyło. Najbardziej lubię pointy Grishko.
Piotr Malaga

Post autor: Piotr Malaga »

Moje zasłyszane opinie o pointach z akcesu zwykle nie są pochlebne. Sam jako mężczyzna nie używam, ale one po prostu nie za dobrze wyglądają - mają jakieś takie szerokie palce... Na zdjęciach źle wychodzą. Akces robi też pointy nie z satyny a obszyte zwykłym płótnem (pewnie do ćwiczeń tylko, żeby było taniej)

Męskie baletki natomiast zupełnie fajne, z miękkiej cielęcej skórki. Długo wytrzymują i jak dla mnie są wygodne, nie mogłem jakoś przyzwyczaić się do Sanshy.

Ogólnie jednak Akces jest ceniony raczej za inne rzeczy: buty do tańca towarzyskiego, albo inne fikuśne pomysły, których nie kupicie w sklepie i żaden szewc wam tego nie zrobi.

Potrzebowałem do beżowego garnituru brązowo-bezowe golfy - proszę bardzo. Lakierki - nie ma sprawy - świetnie wykonane i kilukrotnie tańsze od sklepowych (150 zł zamiast 500 zł). Pod tym względem lubię Akces.
tenebra

Post autor: tenebra »

wczoraj wreszcie dostalam snaekersy akcesu i musze powiedziec ze wizualnie sa do kitu tzn sa bardzo niedbale zrobione.. ja moge zrozumiec ze maja wiele zamowien no ale nie dosc ze buty te malo nie kosztuja to jeszcze czekalismy na nie 2 miesiące :/

jezeli chodzi o wygode to sa w miare ok
Goosia

Post autor: Goosia »

powoli zmieniam zdanie o Akcesie... tzn coraz bardziej go lubie... po pointach twardość XXXX (które były bezbłędne) dostałam XX, które są poprostu niezniszczalne i dość wygodne... pozatym przysyłają po 10 dniach od zamówienia :)
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

ostatnio obadałam (według mnie) super sposób wkładania zabezpieczeń do point Akcesowych że mogę tańcować do rana :) ogólnie może pointy z Akcesa nie są bardzo zgrabne, ale dobrze się na nich ćwiczy.
just_me

Post autor: just_me »

Ja też ćwiczę w Akcesach i lubię je, chociaż nie wyglądają ładnie, ale mam je na nogach na zdjęciu, który jest w avatarku, a nie jest aż tak źle :) Mam też wkładki i w zasadzie mogę ich cały dzień nie ściągać (chodziłam tak ostatnio - nie czułam żadnego bólu). A akcesowe baletki są naprawdę bardzo dobre - po raz pierwszy nie czułam problemu z rozrobieniem nowych baletek, te od razu były gotowe.
La Fille aux Yeux d''email

Post autor: La Fille aux Yeux d''email »

Przede wszystkim, puenty z Akcesu wyrobiłam w tydzien i musze przyznac ze nie mialam z nimi problemu. Jednak nie mają eleganckiej linii i nie zachwycaja wygladem na nodze. Są takie troszke ...koślawe. Miałam dwie pary i na trzecią już się nie zdecyduję:)
ODPOWIEDZ