Czy zrobilibyscie sobie dredy?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Change

Post autor: Change »

Ja rowniez nie jestem zwolenniczka dredow ale jesli komus sie to podoba to nie mam nic przeciwko takiej osobie. A na scenie dredy da siee ukryc pod peruka...
Joanna

Post autor: Joanna »

Na pewno bym sobie nie zrobiła dredów, bo zupełnie do mnie nie pasują. No i nie miałabym odwagi zgolić się później na łyso. Ja przeżywam ogromny stres jak idę do fryzfera skrócić włosy, czy przypadkiem nie obetnie mi za krótko, a cóż dopiero tak radykalne zmiany... ;)
Pati_jazzy

Post autor: Pati_jazzy »

Od paru lat podobają mi się dredy, zrobiłabym sobie, gdyby nie to, że mojej mamie by się to nie spodobało, no i obawiałabym się, jak na to zareaguje moje liceum, no i balet... :wink:
Goosia

Post autor: Goosia »

Ja bym bardzo chciała miec dredy, ale boje się potem ściąć włosy - bo ja naleze do osób które bardzo czesto zmieniają fryzure :P

bo w sumie jak chce sie zciać dredy to mozna przez 3, 4 miesiące ich nie dokrecać i po ścięciu włosy nie sa az takie krótkie :)
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Nie zawsze trzeba ścinać dredy, żeby mieć znowu proste. To zależy od rodzaju włosów. Moja znajoma obcięła sobie końcówki tak po 10 cm i najzwyczajniej w świecie rozplątała przy pomocy przyjaciółki. I włosy ma znowu proste i wyglądają zdrowo :)
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

To zalezy do tego jakie kto ma wlosy i na jakiego fryzjera/specjaliste trafi.
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

ja gdyby nie balet i moja mama(fryzjerka) napewno miałabym dredy :D
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Mi dredy bardzo się podobają, ale nie chciałabym ich mieć. Po za tym, po tym, co napisała Armida, to lepiej nawet nie próbować... (przynajmniej w mojej szkole).
btw: Kiedyś jechałam pociągiem, i siedział naprzeciwko mnie chłopak z dredami. Nagle wyciągnął z plecaka jednego dreda i zaczął go szydełkować... pytany, po co to robi, powiedział, że dla kolegi... :shock: Dziwny ten świat...
Maron

Post autor: Maron »

"wydziergać ci dreda?" :lol: :lol: (chyba się nieźle musiałaś zszokować to widząc xDD)

a co do dredów... fajne są ale zależy dla kogo. ja nigdy nie chciałam, niechce i pewnie nigdy nie chciałabym mieć dredów. szczególnie tych takich grubych paskudnych... ble :? ale takie cienkie, nieco grubsze od warkoczyków oraz zadbane to są spoko ;) (takie jak ma [miała?] Karola z MTV - już bodajże tam nie pracuje...)
*Julinka*

Post autor: *Julinka* »

Mi nie zabardzo podobają się dredy u dziewczyn :? Jakoś tak mi nie pasuje :roll: Ja ogólnie mam taki uraz, bo jak byłam młodsza to istniało ogólne przekonanie, ze dredy są zrobione z różnych dziwnych i niesmacznych składników :? Nie wiem kto takie historyjki wymyślał :shock:
ODPOWIEDZ