Jak jesteście rozciągnięci?
-
makova_panienka
[quote:81b8fa6d6d="Bajaderka"]
[b:81b8fa6d6d]oczywiście[/b:81b8fa6d6d] do boku noge podnosze z biodrem, bo z równymi biodrami to na 90,najwiecej 100*
[/quote:81b8fa6d6d]
mam jakieś dziwne wrażenie że (przynajmnije w klasyce, a jak się orientuję z twoich postów to ją właśnie [joł joł] kochasz) podnoszenie nogi z biodrem to żadne podnoszenie nogi...
czy ktoś podziela moje dramatyczne obawy? :wink:
[b:81b8fa6d6d]oczywiście[/b:81b8fa6d6d] do boku noge podnosze z biodrem, bo z równymi biodrami to na 90,najwiecej 100*
[/quote:81b8fa6d6d]
mam jakieś dziwne wrażenie że (przynajmnije w klasyce, a jak się orientuję z twoich postów to ją właśnie [joł joł] kochasz) podnoszenie nogi z biodrem to żadne podnoszenie nogi...
czy ktoś podziela moje dramatyczne obawy? :wink:
[quote:27f0f396f6="Paula :)"]
To zalezy w dużej mierze od rostawienia bioder. Są osoby które robią idealny turecki, a zwykłe francuskie już nie. Myślę że osobom z tureckim łatwiej jest dojść do francuskich niż na odwrót. Bo w przypadku ktoś umie turecki i próbuje zrobić francuski to przezde wszystkim kwestia rozciągnięcia,a ona odwrót... to już jest gorzej bo często osoby które mają już tak na maksa źle rozstawione biodra niestety ale mogą nigdy nie dojść do tureckiego...[/quote:27f0f396f6]
Co oznacza stwierdzenie ze ktos ma zle rozstawione biodra?
To zalezy w dużej mierze od rostawienia bioder. Są osoby które robią idealny turecki, a zwykłe francuskie już nie. Myślę że osobom z tureckim łatwiej jest dojść do francuskich niż na odwrót. Bo w przypadku ktoś umie turecki i próbuje zrobić francuski to przezde wszystkim kwestia rozciągnięcia,a ona odwrót... to już jest gorzej bo często osoby które mają już tak na maksa źle rozstawione biodra niestety ale mogą nigdy nie dojść do tureckiego...[/quote:27f0f396f6]
Co oznacza stwierdzenie ze ktos ma zle rozstawione biodra?
nie umiem tego tak profesjonalnie wytłumaczyć, ale to zależy po prostu od tego jak jesteś zbudowana (na co nie masz wpływu)... niektorzy maja biodra idealne do szpagatow (wydaje mi sie ze chodzi o to ze na wiecej pozwalaja nogom... zeby sie wiecej mogly rozewrzec...), a niektorzy maja fatalne rozstawienie i wtedy jak by nie probowali to w turecki nie siada...
ale lepiej niech ktos bardziej profesjonalny sie wypowie ;)
ale lepiej niech ktos bardziej profesjonalny sie wypowie ;)