no właśnie ..... moze ja taki oboz stworze ?:) dla poczatkujacych ....zapowiada sie ciekawie pomozecie?:) nie na serio to ja iwerze ze takie cos jest, musi byc ...a przynajmniej byloby milo...
Olęko!! Nie jesteś sama.. Też szukałam dokładnie tego samego - obozów baletowych.... chociaż w moim przypadku to raczej dla początkujących ( z naciskiem na raczej;) ).... To byłoby wspaniałe doświadczenie no i coś nowego.... Poszukam jeszcze czegoś bliżej wakacji może coś będzie..... A może uczniowie SB zorganizowaliby coś takiego dla nas - 'zielonych' w temacie ;) :D
oh...niestety wiem wiem...... :( niestety wszystko w rzeczywistości jest duże bardzie skomplikowane niż w marzeniach....:( ale przyznajcie że takie wakacyjne "Spotkania ludzi z artystycznych środowisk" nie byłoby złym pomysłem :wink:
Ja bardzo chętnie.... tylko pojawia się parę 'drobniutenieczkich' problemików :) z którymi ja - zwykły niepełnoletni śmiertelnik sobie sama nieporadzę... ale kto wie.... może kiedyś w jakieś przyszłości uda się takie coś zrealizować ;)
OK jest nas dwie... To już coś....kto jeszcze chętny ?? :) Baletnicoo, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tych warsztatów?? Czy może posiadasz jakieś linki do stronki ze szczegółowszymi informacjami i najważniejsze: Jak Ci się na nich podobało :wink: