Obozy baletowe i taneczne

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
olęka

Post autor: olęka »

no właśnie ..... moze ja taki oboz stworze ?:) dla poczatkujacych ....zapowiada sie ciekawie pomozecie?:) nie na serio to ja iwerze ze takie cos jest, musi byc ...a przynajmniej byloby milo...
sonata

Post autor: sonata »

Olęko!! Nie jesteś sama.. Też szukałam dokładnie tego samego - obozów baletowych.... chociaż w moim przypadku to raczej dla początkujących ( z naciskiem na raczej;) ).... To byłoby wspaniałe doświadczenie no i coś nowego.... Poszukam jeszcze czegoś bliżej wakacji może coś będzie..... A może uczniowie SB zorganizowaliby coś takiego dla nas - 'zielonych' w temacie ;) :D
Tranquility

Post autor: Tranquility »

niestety, to wszystko nie jest takie proste... :roll:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

no właśnie, to nie takie proste,bo my nie możemy tak sobie zorganizować obozu na ferie, to jest raczej nierealne.... :(
sonata

oh...niestety wiem wiem...... :( niestety wszystko w rzeczywistości jest duże bardzie skomplikowane niż w marzeniach....:( ale przyznajcie że takie wakacyjne "Spotkania ludzi z artystycznych środowisk" nie byłoby złym pomysłem :wink:
Bajaderka

no, nie jest to zły pomysł, ale kto to zorganizuje... jest tu ktoś chętny..??
sonata

Ja bardzo chętnie.... tylko pojawia się parę 'drobniutenieczkich' problemików :) z którymi ja - zwykły niepełnoletni śmiertelnik sobie sama nieporadzę... ale kto wie.... może kiedyś w jakieś przyszłości uda się takie coś zrealizować ;)
Columbina

Post autor: Columbina »

No byłoby elegancko :)
Bajaderka

Sonato, chętnie Ci pomoge realizować takie plany,w końcu trzeba działać, bo samo mówienie nic nie daje;]
sonata

OK jest nas dwie... To już coś....kto jeszcze chętny ?? :) Baletnicoo, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tych warsztatów?? Czy może posiadasz jakieś linki do stronki ze szczegółowszymi informacjami i najważniejsze: Jak Ci się na nich podobało :wink:
ODPOWIEDZ