Taniec na kanale MEZZO
hehe :D A tak na marginesie: dlaczego balet na mezzo jest o takich dziwnych porach? Bo niew iem, ale mi żadko kiedy pasuje godzina baletu tak, żebym mogła cały obejżeć- albo jest za późno i w połowie zasypiam, albo jest po południu i zapomnę/ nie mam czasu/ oba telewizory są zajęte. A może to ja mam takiego pecha? Bo jak mam czas na TV to zawsze na mezzo lecą jacyś grajkowie :evil: :evil: :evil: a może by wymyślili program telewizyjny, gdzie ciągle by balety i audycje o balecie leciały??
balet na mezzo jest zwykle w niedziele o 20 ( nie w kazdą), potem spektakl powtarzany jest w poniedziałek o 13.45,a potem jeszcze kilkakrotnie w rózne dni o późnych porach. Uważam że to swietny system - kto lubi ogladac - moze w niedzielę, kto nagrywać, albo zapomniał za pierwszym razem moze to nadrobic
-
drCoppelius
-
.:Odylia:.
-
Właśnie oglądam balet Excelsior na Mezzo i juz drugą godzinę zastanawiam się o czym to jest...Na warsztatach w Bytomiu byl nawet jeden wielki wyklad poswiecony rekonstrukcji tego dzieła w wykonaniu właśnie mediolańskiej La Scali (Roberto Bolle jest ewidentnie boski :shock: )ale mimo rozbierania go na czesci pierwsze nie łapie sie w tym chaosie-jedna część zupelnie nie jest spójna z kolejną :roll: Czy ktoś może mi pomóc? :( A moze chociaz podzielić sie wrażeniami... :wink:
-