Przyjaźnie balet.pl
-
makova_panienka
photoshop...racja :D
btw. widziałam kiedyś taką reklamę programu adobe photoshop: na pierwszym zdjęciu dziewczyna niezbyt urodziwa, bladoczerwona, z cerą "niezadbaną", odrostami na włosach, natomiast na drugim ta sama dziewczyna ślicznie opalona, z błyszczącymi włosami, idealną cerą, i podpis "adobe photoshop - twoja dziewczyna go pokocha" :lol:
btw. widziałam kiedyś taką reklamę programu adobe photoshop: na pierwszym zdjęciu dziewczyna niezbyt urodziwa, bladoczerwona, z cerą "niezadbaną", odrostami na włosach, natomiast na drugim ta sama dziewczyna ślicznie opalona, z błyszczącymi włosami, idealną cerą, i podpis "adobe photoshop - twoja dziewczyna go pokocha" :lol:
oh.. poznałam tu naprawdę wiele wspaniałych osób...
*nieocenioną makową panienkę (za wszystkie rozmowy :*)
*krowiaście fajnego sfra (z którym przez 10 godzin naszego spotkania nie nudziłam się ani minutki)
*wrzechstronnego Tranquality
*zwariowanego (C)hipcia
*Kasię G - najsympatyczniejszą encyklopedię wiedzy baletowej jaką znam
*mrucząco-ziewającego Lupusa
*sernikową Anię
*zaangażowanych baleronków - Tanc... i Rotbarta
*Wojtka4p, który dla każego ma zawsze dobre słowo
*ambitną Marysię W. (dla mnie zawsze Mariannę)
poza tym Czajori, Paulę, Joannę, myshę, Arioante, Nefretete, Gościa, yvonne, snowflake i wielu innych, dzięki którym forum żyje:)
*nieocenioną makową panienkę (za wszystkie rozmowy :*)
*krowiaście fajnego sfra (z którym przez 10 godzin naszego spotkania nie nudziłam się ani minutki)
*wrzechstronnego Tranquality
*zwariowanego (C)hipcia
*Kasię G - najsympatyczniejszą encyklopedię wiedzy baletowej jaką znam
*mrucząco-ziewającego Lupusa
*sernikową Anię
*zaangażowanych baleronków - Tanc... i Rotbarta
*Wojtka4p, który dla każego ma zawsze dobre słowo
*ambitną Marysię W. (dla mnie zawsze Mariannę)
poza tym Czajori, Paulę, Joannę, myshę, Arioante, Nefretete, Gościa, yvonne, snowflake i wielu innych, dzięki którym forum żyje:)
-
makova_panienka
-
makova_panienka
"...ważne są tylko te dni, dni na któe czekamy..."
:wink:
mysho, cieszę się, że Ci się podoba mój podpis, "Białe noce" to jeden z moich absolutnie ukochanych filmów.
Muffinki???? Też uwielbiam muffinki!!!! :D
A co do "raffaello", to kiedys jeszcze były takie draże, "Maltesers", też reklamowane przez kilka zwiewnych baletnic :)
:wink:
mysho, cieszę się, że Ci się podoba mój podpis, "Białe noce" to jeden z moich absolutnie ukochanych filmów.
Muffinki???? Też uwielbiam muffinki!!!! :D
A co do "raffaello", to kiedys jeszcze były takie draże, "Maltesers", też reklamowane przez kilka zwiewnych baletnic :)
-
Justyna Ch-ipcio
-
makova_panienka
-
Justyna Ch-ipcio