Muzyka... czyli to, czego słuchacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
(ponownie) Armida

-

Post autor: (ponownie) Armida »

Dla kogo było zabawne dlatego było. To był poprostu dramat :cry: . Taki wstyd...

Pozdrawiam
Lupus

Post autor: Lupus »

[quote:1c5ccc2462="sisi"]buuu myslalam ze POINTA bedzie zabawniejsza...[/quote:1c5ccc2462]

Twoja była !!! A tak naprawdę to chciałbym wtedy zobaczyć Armidę :D
(ponownie) Armida

-

OOOOOOOJ, a ja nie chciałabym, żeby to się wogóle zdarzyło, a żeby była tam chociaż jedna osoba więcej to już wogóle... :(

Pozdrawiam
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Sisi, mozesz wlasna pointe sprzedawac jako dowcip. Armido, czy rzeczywiscie publicznosc jest taka okrutna? (odezwala sie ta, co niby sie nie smieje ;-), ale ja nigdy nie smialabym sie ze zlosliwosci!)
sisi

Post autor: sisi »

ohhh wiadomo Armido, ze to wcale nie bylo zabawne ani nie zyczylabym tego nikomu!! zwlaszcza sobie ;) i zwlaszcza przy pelnej widownie. juz pomijajac fakt ze na 32 fouette to narazie nie mam co liczyc :lol:
(ponownie) Armida

Nie liczysz na 32? Aaaa no tak, przecież Ty robisz 64 :D . Sama się teraz z tego śmieję (mimo, ze to nie jest śmieszne), ale co innego mogę zrobić? Płakać przecież nie będę (trochę za późno). A wam zdarzyła się kiedyś jakaś taka ewidentna wpadka - że nie było jej jak ukryć?

Pozdrawiam
sisi

na szczescie nie... narazie wszystko co najgorsze spotykalo mnie na probach, ale juz we wrzesniu kolejny spektakl wiec nigdy nie wiadomo... tfuj!!! nie bede dalej mowic, bo jeszcze rzeczywiscie cos bedzie

a w ogole to jutro moj zespol ma premiere nowego spektaklu!! a mnie tam nie ma!! nie dosc ze nie na scenie to jeszcze nawet nie na widowni tylko 2000 km od tego teatru... buuuuuu :cry: :cry: :cry:
(ponownie) Armida

-

Ile? O Boże, to gdzie Ty jesteś?!

Pozdrawiam
sisi

w Rzymie... przed komputerem gadam na forum, podczas gdy moj zespol pilnie cwiczy przed jutrem... az serducho boli :cry:
Lupus

Post autor: Lupus »

[quote:3c36c4bda3="(ponownie) Armida"] A wam zdarzyła się kiedyś jakaś taka ewidentna wpadka - że nie było jej jak ukryć?

Pozdrawiam[/quote:3c36c4bda3]

Kiedyś spóźniłem się na koncert. Wybiegłem z garderoby na scenę i dopiero przy ukłonie zauważyłem, że jestem we fraku i .... zimowych butach. Taaak.... :oops:
ODPOWIEDZ