Muzyka... czyli to, czego słuchacie...
-
(ponownie) Armida
-
Dla kogo było zabawne dlatego było. To był poprostu dramat :cry: . Taki wstyd...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
(ponownie) Armida
-
OOOOOOOJ, a ja nie chciałabym, żeby to się wogóle zdarzyło, a żeby była tam chociaż jedna osoba więcej to już wogóle... :(
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
(ponownie) Armida
na szczescie nie... narazie wszystko co najgorsze spotykalo mnie na probach, ale juz we wrzesniu kolejny spektakl wiec nigdy nie wiadomo... tfuj!!! nie bede dalej mowic, bo jeszcze rzeczywiscie cos bedzie
a w ogole to jutro moj zespol ma premiere nowego spektaklu!! a mnie tam nie ma!! nie dosc ze nie na scenie to jeszcze nawet nie na widowni tylko 2000 km od tego teatru... buuuuuu :cry: :cry: :cry:
a w ogole to jutro moj zespol ma premiere nowego spektaklu!! a mnie tam nie ma!! nie dosc ze nie na scenie to jeszcze nawet nie na widowni tylko 2000 km od tego teatru... buuuuuu :cry: :cry: :cry:
-
(ponownie) Armida
-
Ile? O Boże, to gdzie Ty jesteś?!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[quote:3c36c4bda3="(ponownie) Armida"] A wam zdarzyła się kiedyś jakaś taka ewidentna wpadka - że nie było jej jak ukryć?
Pozdrawiam[/quote:3c36c4bda3]
Kiedyś spóźniłem się na koncert. Wybiegłem z garderoby na scenę i dopiero przy ukłonie zauważyłem, że jestem we fraku i .... zimowych butach. Taaak.... :oops:
Pozdrawiam[/quote:3c36c4bda3]
Kiedyś spóźniłem się na koncert. Wybiegłem z garderoby na scenę i dopiero przy ukłonie zauważyłem, że jestem we fraku i .... zimowych butach. Taaak.... :oops: