lekcje baletu warszawa

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Sheeda

lekcje baletu warszawa

Post autor: Sheeda »

Poszukuje szkoly tanecznej nauczyciela gdzie jest dobry poziom baletu dla 17latki. I gdzie sa pointy.
Prosze o wszelkie namiary.
balletlover

Post autor: balletlover »

Szkoła Tańca i Baletu ‘’PIRUECIK’’
ul. Tamka 40

Słyszałam, że jest tam dobry poziom. No i są pointy. ;) Poza tym chyba jest jeszcze niezły poziom w studiu baletowym przy OSB, ale nie jestem pewna czy są tam pointy.
renlo

zajecia

Post autor: renlo »

najlepiej indywidualne zajecia :)
Akademia Etoile

Post autor: Akademia Etoile »

Zapraszamy na zajęcia do Akademii Tańca Étoile
00-236 Warszawa
Świętojerska 5/7
+48 503 – 111 – 200
+48 503 – 111 – 300
www.ate.edu.pl
https://www.facebook.com/AkademiaTancaEtoileWarszawa
Celebrindal

Post autor: Celebrindal »

Od października zaczynam studiować w Warszawie, więc muszę też znaleźć nowe baletowe zajęcia ;) Możecie polecić jakieś w miarę niedrogie (na studencką kieszeń), sensowne lekcje, które odbywają się raz w tygodniu? :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

w Warszawie jest spory wybór zajęć: studio Baletowe na Moliera i na Twardej - ( Warszawskie Studio Tańca - http://wueste.pl/kontakt/), Szkoła Etoille, Studio Neoclassica
Celebrindal

Czy możecie powiedzieć mi coś na temat zajęć klasyki dla dorosłych w Akademii Isadory Duncan na Mokotowie? Są dobrze prowadzone, warto na nie chodzić? :)
renlo

zajecia indywidualne balet

Post autor: renlo »

Witam,

Chcesz uczyc sie baletu, a nie masz czasu zapisywac sie do konkretnych grup? A moze potrzebujesz programu nauki specjalnie skonstruowanego dla siebie? Zapraszam na indywidualne zajecia z baletu prowadzonych przez profesjonalnych pedagogogow majacych olbrzymie doswiadczrnie sceniczne.
Zajecia prowadzone sa zarowno dla dzieci w wieku przedszkolnym, jak i dla doroslych.
Poprostu powiedz czego oczekujesz, a my stworzymy program dla ciebie.
To doskonały pomysl na zajecia dodatkowe, korepetycje badz na niezobowiązujące, jednorazowe zajecia dla chcacych poznac magiczny swiat tanca.
Zapraszam serdrcznie
Wiecej ingormacji na:
balletstyle@op.pl
Celebrindal

Ponawiam pytanie, bo to dość pilne ;) Wiecie coś może o szkole tańca Isadory Duncan? :)
amg123

Post autor: amg123 »

Hej hej, odświeżę troszeczkę temat. Mam obecnie osiemnaście lat i zdecydowałam się na powrót do baletu po baaardzo długiej nieobecności. Znalazłam właśnie studio tańca na Moliera i zastanawiam się nad zapisaniem się na zajęcia z klasycznego od podstaw. Martwi mnie jeszcze, czy nie jestem za 'stara' na taką szkołę. Czy są tam ludzie w moim wieku?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami? :lol:
ODPOWIEDZ