lekcje baletu warszawa
lekcje baletu warszawa
Poszukuje szkoly tanecznej nauczyciela gdzie jest dobry poziom baletu dla 17latki. I gdzie sa pointy.
Prosze o wszelkie namiary.
Prosze o wszelkie namiary.
-
balletlover
-
Akademia Etoile
-
Celebrindal
-
Celebrindal
zajecia indywidualne balet
Witam,
Chcesz uczyc sie baletu, a nie masz czasu zapisywac sie do konkretnych grup? A moze potrzebujesz programu nauki specjalnie skonstruowanego dla siebie? Zapraszam na indywidualne zajecia z baletu prowadzonych przez profesjonalnych pedagogogow majacych olbrzymie doswiadczrnie sceniczne.
Zajecia prowadzone sa zarowno dla dzieci w wieku przedszkolnym, jak i dla doroslych.
Poprostu powiedz czego oczekujesz, a my stworzymy program dla ciebie.
To doskonały pomysl na zajecia dodatkowe, korepetycje badz na niezobowiązujące, jednorazowe zajecia dla chcacych poznac magiczny swiat tanca.
Zapraszam serdrcznie
Wiecej ingormacji na:
balletstyle@op.pl
Chcesz uczyc sie baletu, a nie masz czasu zapisywac sie do konkretnych grup? A moze potrzebujesz programu nauki specjalnie skonstruowanego dla siebie? Zapraszam na indywidualne zajecia z baletu prowadzonych przez profesjonalnych pedagogogow majacych olbrzymie doswiadczrnie sceniczne.
Zajecia prowadzone sa zarowno dla dzieci w wieku przedszkolnym, jak i dla doroslych.
Poprostu powiedz czego oczekujesz, a my stworzymy program dla ciebie.
To doskonały pomysl na zajecia dodatkowe, korepetycje badz na niezobowiązujące, jednorazowe zajecia dla chcacych poznac magiczny swiat tanca.
Zapraszam serdrcznie
Wiecej ingormacji na:
balletstyle@op.pl
-
Celebrindal
Hej hej, odświeżę troszeczkę temat. Mam obecnie osiemnaście lat i zdecydowałam się na powrót do baletu po baaardzo długiej nieobecności. Znalazłam właśnie studio tańca na Moliera i zastanawiam się nad zapisaniem się na zajęcia z klasycznego od podstaw. Martwi mnie jeszcze, czy nie jestem za 'stara' na taką szkołę. Czy są tam ludzie w moim wieku?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami?
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Polecacie? Nie polecacie? A może ktoś chodzi obecnie i chce podzielić się wrażeniami?