Artystyczna fotografia - szukam baletnicy

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
AlexD

Artystyczna fotografia - szukam baletnicy

Post autor: AlexD »

Nie chcę szukać baletnicy na forum z modelkami:-) Szukam tam, gdzie są prawdziwe baletnice.

Bardzo się interesuję fotografią artystyczną i od jakiegoś czasu myślę o serii zdjęć
przedstawiających baletnic, pianistów, skrzypaczek i t.d.

Możecie obejrzeć moje przykładowe zdjęcia:
http://www.dylikowski.com/People/BW-Portraits/14743939_eV46o#1099423181_YLJu3

Pracuję też nad projektem sesji gdzieś lesie nad jeziorem i potrzebuję kogoś, kto dobrze jeździ na łyżwach - pewna inspiracja, pokazuje nastrój i podejści:
http://www.youtube.com/watch?v=revQR0-00aU&playnext=1&list=PL30D48FF9BEA8FADD&index=36

Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na priv.
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

na stronkach z modelkami tez mozesz, bo - z tego co zauwazylam - jest tam calkiem sporo tancerek teatru wielkiego.
skąd jestes, bo juz zapomnialam?????
AlexD

Stronki z modelkami mnie nie bardzo interesują...:-) Bardziej tam widziałem młode dziewczyny, które chcą się polansować i mieć kilka ładnych zdjęć for free.

Jestem z Warszawy - przepraszam, że nie napisałem.
Sagittaire

masz racje ale czasem w bezliku beznadziei swoje zdjecia na tych stronkach zamieszczaja perwłki:)
szkoda z, ze nie jestes z Łodzi, bo wlasnie ostatnio sie natknelam na swietna lodzka tancerke, ktora zamiescila swoje zdjecie na stronce takiej wlasnie, wiec przypuszczam ze by mogla sie zgodzic i mial bys swietna profesjalnalistke, ladna i bardzo dobra technicznie profesjonalna tancerkę, ba wiecej powiem solistkę. + jeszcze jest jedna tancerka, ktora rok temu , o ile sie nie myle, zgodzila sie pozowac do takiej sesji. ale to wszyssko z Łodzi....
AlexD

Dystans nie ma znaczenia, jeśli jest odpowiednia osoba. Ważne jest by to było zainteresowanie obu stron - piękne rzeczy się dzieją, kiedy ludzi łączy wizja i poświęcenie...

Bardzo chętnie nawiąże kontakt z tymi osobami:-)

Zorze polarne nie występują z Wa-wie, Mont Blanc o świcie też się nie sfotografuję będąc w Wa-wie.....ale jeśli ktoś chce mieć wyjątkowe zdjęcia, musi coś ze sobą zrobić:-)

Na mojej stronie też są zdjęcia Mont Blanc...widać, że dystans mnie nie straszy:-)
Sagittaire

ok to zaraz poszukam i przesle Ci namiary na te osoby; kto wie moze beda wciaz zainteresowane i bedziecie dla siebie wzajemnie inspiracją?
a jesli tak by sie stalo, to czy na jakies zdjątko mozemy liczyc??? na forum? ;)
AlexD

Pewnie - dzięki za pomoc. Nie chowam zdjęć dla siebie - są po to, by cieszyć ludzi:-)
AlexD

Zresztą....mam nadzieję, że ten wątek gdzieś tu będzie widoczny i może kiedyś zobaczy to ktoś, kto akurat czegoś takiego szuka - może to być pianista, wiolonczelista, baletnica...bez znaczenia:-)

Na wszelki wypadek zostawiam maila: a.dylikowski@gmail.com
Kostaryka

Post autor: Kostaryka »

cóż za przecudne zdjęcia! *__*
AlexD

Bardzo dziękuję:-)
Mało tam, niestety, zdjęć baletu - brak zdjęć związanych z muzyką, sztuką i właśnie staram się to naprawić. Tylko mi brakuje osób, które mają podobną pasję:-)

[quote:a2821da770="Kostaryka"]cóż za przecudne zdjęcia! *__*[/quote:a2821da770]
ODPOWIEDZ