Nowy konkurs ! Cztery pory roku z baletem.

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Torin

Nowy konkurs ! Cztery pory roku z baletem.

Post autor: Torin »

Nadszedł czas ....
Aby ogłosić w tym roku nowy konkurs !

Jako że startuje on nieco później niż zwykle, nie dotyczy tylko wakacji ale całego jakżeż uroczego roku, który spędzamy pod znakiem baletu.

Temat ten sam co zwykle - zdjęcia z nawiązaniem do baletu w dziwnych, nieoczekiwanych miejscach - na wakacjach, w plenerze, we wnętrzach. Nie trzeba samemu pozować, można samemu robić zdjęcie lub podać autora, ale pierwszeństwo maja zdjęcia własne !

Trzy pierwsze miejsca nagrodzone zostaną niespotykanymi drobiazgami baletowymi :)

Więc cóż - baletofani do aparatów chce się zakrzyknąć !!!
Konkurs zaczynamy, a zakończymy szlachetną datą 31 grudnia 2010.
Ogłoszenie wyników na początku stycznia.

Torin i inni :)
p.s.
przypominam ...
Raz zgłoszone do konkursu zdjęcie nie może zostać zamienione na inne, dlatego powtarzam własne zawołanie: "przed wstawieniem fotografii proszę się dobrze zastanowić". Oczywiście w wątku można umieszczać komentarze i zachwyty nad wstawionymi już fotkami, natomiast prosiłabym o nieujawnianie informacji o tym kto na kogo zamierza oddać swój głos !
sisha945

Post autor: sisha945 »

ale faajnie :D a jak bedziemy głosowac? jakas ankieta, czy co? :smile:
Agne$

Post autor: Agne$ »

Super! :D

Już się bałam ,że konkurs nie wystartuje :wink:
Nie wiem czy sama dodam zdjęcie... :P ale mam nadzieję ,że wiele innych osób wstawi swoje!!!

sisha jak skończy się czas dodawania do konkursu zdjęć, będzie (najprawdopodobniej) ankieta z około 7 dni.
Torin

Post autor: Torin »

[quote:d369abb54a="sisha945"]a jak bedziemy głosowac?[/quote:d369abb54a]
Poszukaj wcześniejszych konkursów i wszystko będzie jasne !
Tak jak napisała [b:d369abb54a]Agne$[/b:d369abb54a], po zakończeniu okresu zbierania zdjęć nastąpi wielka ankieta która wyłoni najpiękniejsze zdjęcia :)

Torin - nie mogący się doczekać pięknych zdjęć :)
p.s.
[b:d369abb54a]Agne$[/b:d369abb54a], wstawiasz zdjęcie i jusz ;) na zachętę dla innych :)
Father

Post autor: Father »

Masz rozmach Torin aż cztery pory? Cosik mi to zalatuje Vivaldim, znaczy sie byle czego nie można zamieszczać. Zważ jeszcze iz do 31.12-tego lapemy sie tylko na dwie pory t.z.n jesień i deczko zimy, chyba, że chodzi o 31.12 2011-ty? :wink:
jaromir

Post autor: jaromir »

A gdzie mozna zobaczyc konkursy poprzednie, w szukaj - na zapytania konkurs wakacyjny, konkurs foto - nic nie ma.
Chcialbym dowiedziec sie gdzie umiescilem moje zdjecie - nie chce zakladac nowego konta n aimageshack czy fotosiku do tego celu
jaromir

Post autor: jaromir »

[quote:7de0046519="Father"] ......... lapemy sie tylko na dwie pory t.z.n jesień i deczko zimy, chyba, że chodzi o 31.12 2011-ty? :wink:[/quote:7de0046519]

cztery pory roku , bo zapewne od poprzedniego konkursu we wrzesniu 2009
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

a umiesciles jakies zdjecie?
Agne$

Post autor: Agne$ »

Trochę brak mi pomysłów ; ) ale spróbuję coś (tak za kilka tygodni :D) wstawić.
Father

Post autor: Father »

Powiem tak: dziewczyna pierwszoklaśna ale oprócz koszulki to żadnego innego akcentu baletowego nie widać :)
ODPOWIEDZ