pomoc: różne pytania

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Sagittaire

pomoc: różne pytania

Post autor: Sagittaire »

Załozyłam ten temat, bo co jakis czas jak ktos ma pytanie, to zaklada nowy temat, a tak tu bedzie jeden temat na zadawanie all pytań.

MOJE pytanie:

Czy jest taka możliwosć, żebym zmieniła swoją nazwę użytkownika z ag111111? na inną? takie przekształcenie w inną nazwę ale jako kontynuacja i z przypisaniem pod nowa nazwe all moich postw? Maron chyba coś takiego zrobiłaś, tak???
Joanna

Post autor: Joanna »

tak, jest możliwe.

tylko dobrze by było, gdyby taka prosba była uzasadniona, a nowy nick nie różnił się jakoś drastycznie od poprzedniego - chodzi o to, że gdyby tak każdy zyczył sobie co chwilę zmiany, to bysmy sie pogubili, kto jest kto.

ps. mowiac szczerze, nawet nie zauwazylam zmiany Maron - dla mnie chyba juz zawsze zostanie Princess ;)
Sagittaire

jest uzasadniona. A jak mam to zrobić? - nie mogę sie doszukac w regulaminie
Joanna

Post autor: Joanna »

zglosic mnie albo innemu administratorowi ;)
sisha945

Post autor: sisha945 »

a ja mam taki problem:
nie moge wysyłac prwatnych wiadomości. nie wiem czym to jest spowodowane. wczesniej normalnie sie wysyłało itd, a teraz te wiadomości zapisują sie w "do wysłania"
co mam zrobic zeby móc normalnie wysyłać maile?
Gość

Post autor: Gość »

w "do wysłania" są 'nieodebrane' - tzn. dopóki osoba, do której piszesz nie odczyta tej wiedomości, to u Ciebie jest ona właśnie tam, a jak już odczyta przenosi się do "wysłanych". Więc jeśli piszesz do kogoś, kto rzadko bywa na forum, to wiadomości mogą być w folderze "do wysłania".
chociaż nie wykluczam, że coś nie działa...
sisha945

Post autor: sisha945 »

okej, dzięki:)
Sagittaire

to ja mam nastepne pytanie: czy jesli mam ponad 90 % pojemnosci w zapisanych, to powinnam usunac wiadomosci? bo ja za wszelka cene bym je chciala sobie zachowac.

ktos mi powiedzial, ze byc moze jest tak, ze nawet jak dobije do 100%, to wiadomosci beda mi przychodzic, bo w rzeczywistosci pojemnosc jest wieksza niz ten wskaźnik?

jest tak?
Torin

Post autor: Torin »

Zapisz i usuń inaczej stare wiadomości automagicznie bda kasowane :)

Torin
Sagittaire

dziekuje za informacje :)
ODPOWIEDZ