Sprzedam / oddam kostium

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
.:Agga:.

Sprzedam / oddam kostium

Post autor: .:Agga:. »

[color=green:8077f2d110]Na zyczenie :)

Zasady zamieszczania mogloszen w tym temacie takie same jak w ogloszeniach dotyczacych puent.[/color:8077f2d110]

[quote:4636d83300="Roztańczona!"]Witam!

Sprzedam dwa stroje firmy sansha model Venice kolor zielony rozmiar M. Stroje są nowe z metką. Zdjęcie stroju można zobaczyć na stronie: http://www.paris.sansha.com/servlet/ParisStore?action=viewmodel&model=277&msg=0&special=no Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.[/quote:4636d83300]

[color=green:4636d83300]Wklejam z innego tematu. Jesli ogloszenie jest juz nie aktualne prosze o informacje (PW).[/color:4636d83300]
kallia1

Sprzedam kostiumy Sansha

Post autor: kallia1 »

Sprzedam nowe, z metkami kostiumy firmy Sansha:

model Ballina: kolor ciemnoróżowy ( hot pink) i ciemnoszary , rozmiar M i L

model Ankara :kolor śliwkowy i ciemnozielony, rozmiar M i L

http://allegro.pl/sansha-leotard-kostium-stroj-taneczny-balet-nowy-i1329322059.html

model klasyczny z półokrągłym wycięciem z przodu i z tyłu, kolor : ciemnozielony, jasny baletowy róż, granatowy, śliwkowy ( rozmiary,M, L, S, XL)

model Alice granatowy: rozmiar S, M

model Malden biały S, XL, XXL

model Belize biały ( rozmiar M, L)
Kontakt: kallia1@gazeta.pl

Cena za kostium 69 zł
Mam też do sprzedania pointy ( rozmiar 9, 10, 11) kontakt kallia1@gazeta.pl

Oferta nadal aktualna.

Oferty Kalli sa na Allegro.

http://www.allegro.pl/item397725249_kostium_body_do_baletu_sansha_balet_fitness.html
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Mam do sprzedania ocieplacze firmy Pas de chat model:MAXICAL.Niestety narazie nie mogę wstawić zdjęcia,bo mam popsuty aparat.Zdjęcie można zobaczyć na stronie internetowej pasdechat.pl w zakładce DODATKI . Używane były z 4-5 razy.Są trochę zniszczone ze względu na pranie. Płaciłam za nie 60 zł,toteż sprzedaje je za połowę ceny-30zł.
Kontakt:
gg:5273601 lub na PW.
Pozdrawiam!
Marcysia

Post autor: Marcysia »

:arrow: :arrow: mam do sprzedania zielone (ciemne) długie ocieplacze, prawie nie urzywane.... cena 8 zł polecam!!
idealne do rozgrzewki i rozciagania - już nie aktualne

:arrow: :arrow: oraz różowe (hot pink) ocieplacze , z otworem na pięte ze PAS DE CHAT, tak samo idealne do rozciagania i rozgrzewania.... za 20 zł

:arrow: :arrow: spódniczka czarna, "przezroczysta" przewiązywana, bardzo ładna, idealna do ćwiczeń, zakładałam ja na getry, jest uzywana ale nie zniszcona.. cena 20 zł

+5zł przesyłka;)

:arrow: :arrow: firmowy pokrowiec do baletek Shansa 16 zł

:arrow: :arrow: firmowy pokrowiec do point grishko, rózowy 25 zł

Zdjecia przesyłam na e-maila :wink:

POlecam
gim-dance

Post autor: gim-dance »

sprzedam czarny NOWY kostium Grand Prix, kupiony bez mierzenia okazał się za mały. Na metce ma rozmiar 42 ale nada sie raczej dla szczuplej osoby w granicach 150-160 cm. (dł 60 cm, szer. 35 cm)
cena 45 zł.
Lady_Gold_Moth

Post autor: Lady_Gold_Moth »

Sprzedam nowe baletki Grishko, w oryginalnym opakowaniu, kolor jasnołososiowy, wzmonciona 'amortyzująca' pięta, rozmiar 6 D(38, ale wydaje mi się, że będą dobra raczej na osobę o rozmiarze 37, 37.5). Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia :)

(Dział jest wprawdzie o kostiumach, ale przecież nie zamieszczę tego w temacie o pointach, więc wpisuję tu :) )

(Muszę dodać, że to już nieaktualne, gdyby przypadkiem ktoś był zainteresowany.)
sylwiam95

Post autor: sylwiam95 »

Sprzedam nowe baletki model 'Pro' białe, wyglądają tak http://www.paris.sansha.com/servlet/ParisStore?action=viewmodel&model=23&msg=0&special=no&lang=fr
rozmiar to 39X
zamawiałam je jakoś niedawno i przysłali mi za duży rozmiar, a nie oddawałam bo nie mieli 36
nie wiem czy sie opłaca wystawiać na allegro, więc pytam tu.
Jak ktoś jest zainteresowany i chciałby kupić baletki wystawię je na allegro, kontakt: e-mail sylwiam95@vp.pl , GG:1142060
cena to ok.35zł do ustalenia
:)
Lady_Gold_Moth

Post autor: Lady_Gold_Moth »

Odsprzedam raz założone baletki firmy Akces satynowe, w kolorze jasnołososiowym, w rozmiarze 38, podeszwa dzielona. Mają doszyte satynowe troczki (można je jednak oczywiście odpruć). Baletki były używane jeden raz, na scenie (musiałam mieć takie same, jak cały zespół), są więc niemal nowe, na palcach i od spodu lekko przybrudzone, materiał trochę się pomarszczył po praniu, ale generalnie są w bardzo dobrym stanie. Zaintersowanym mogę wysłać zdjęcia :)

I jeszcze jedne - również firmy Akces, również 38, czarne tekstylne, podeszwa biszkoptowa, używane parę razy, w stanie dobrym, za symboliczną cenę :)
ODPOWIEDZ