Przepraszam czy ktoś był juz kiedys na tych warsztatach??? Z tego co patrzyłam to oferta jest bardzo interesująca. Kusi nawet bardzo (m.in.kadrą) i może bym sie wybrała tylko jestem ciekawa jak jest naprawdę.
Ja byłam w październiku. Muszę powiedzieć, że było wspaniale, ale żałuję, że wybrałam tylko 3 warsztaty, teraz biorę 5;) ja wybieram pedagogów z zagranicy, myślę, że więcej się od nich nauczę.
Ja byłam na warsztatch u Vergera i Luciano di Natale w Wawie - polecam. Verger 100% skupienia, b. specyficznie. Luciano wesoło, tanecznie i cały czas z uśmiechem (chociaż nie w moim typie).
[size=9:d14bfa47e8]Też bym pojechała, ale już się zapisałam na inne warsztaty w tym czasie. [/size:d14bfa47e8]
Ja także się wybieram na te warsztaty co jest dla mnie oczywiste- mieszkając w Kielcach grzechem byłoby nie skorzystać :smile: zawsze te 4 dni mijają zbyt szybko. Atmosfera jest świetna, pedagogóe dużo więc każdy znajdzie coś dla siebie. 8)
ja również wybieram samych zagranicznych, poziom na wszystko średniozaawansowany i poszłam mocno w stronę jazzu:P
Wybieram:
Nadię -modern jazz
Luciano-jazz
Thierry-modern jazz underground
Axel-brodway jazz
Charly-jazz rock