FREE DANCE

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
domis419

FREE DANCE

Post autor: domis419 »

WITAM... Mam pytanko :) :) Czy ktoś z WAS kupował baletki z Free Dance??? Jakie są???... czy szybko się niszczą??? bo zauważyłam że są tanie w przeciwieństwie do baletek z Grishko i boje się że zniszczą się po tygodniu... Szukałam ale nie znalazłam podobnego tematu... ale jak był to bardzo prosze o podanie linku :smile: :smile:
melaniak

Post autor: melaniak »

nie znam tego sklepu.. :(
groteska

Post autor: groteska »

Ja jeszcze nie kupowalam, ale zamierzam (nie na klasyke ale inne rodzaje tanca). Wydaje mi sie, ze dluzej wytrzymaja niz np www.marra.pl gdyz maja wzmocnienia w miejscu gdzie sa palce, a tam przeciez najczesciej (i najszybciej) sie przecieraja. Moja pani powiedziala, ze u niej cwicza w nich teraz dzieciaczki i ze u nich one sie sprawdzaja, starczaja na dluzej a poza tym cena jest taka, ze warto sprobowac. Jesli nie przeszkadza Ci to, ze nie wygladaja do konca jak klasyczne baletki - to kup, co Ci szkodzi ;)
Mozna je tez kupic na allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6817114
domis419

Dzięki... hehe, no właśnie też się zastanawiałam nad baletkami z www.marra.pl ale najbardziej chyba mi pasują te z FREE DANCE :smile: :smile: :smile: A kupowałaś te z www.marra.pl :smile: ???
groteska

Jasne, mialam chyba z 5 par :P O baletkach marra mozesz poczytac tutaj :
http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=3466 ;)
domis419

Takie troche dziwne pytanie chciałam zadać :? jestem początkująca i to może dlatego... wiele rzeczy jeszcze nie wiem :sad: ... ale jaka tak naprawde jest różnica pomiędzy baletkami a baletkami gimnastycznymi???... www.baletki.com.pl potrzebuje właśnie takie do ćwiczenia w domu :)
groteska

Hmmm no w sumie to duza ;) Te gimnastyczne to jak sama nazwa wskazuje - do gimnastyki, troche takie jak przedszkolne kapcie sa xD Dobre do rytmiki, mysle ze do niektorych tancow rowniez, ale sa tak naprawde malo profesjonalne i na pewno nie polecilabym ich na balet. Baletki z kolei sa specjalnie uszyte, najlepiej jesli maja dzielona podeszwe (te akurat maja) dzieki czemu ladnie sie dopasowuja i sa z reguly wygodniejsze. Z reszta co ja bede wymieniac - juz po wygladzie one sie po prostu roznia ;)

Ktore wybrac? Hmm no to juz zalezy od tego, CO chcesz tym domu cwiczyc ;)
Marcysia

Post autor: Marcysia »

Ja miałam takie gimnastyczne, (!ale nie do tańca!) one mają taką gumową podeszwę.

P.S.

Kupiłam je w Decathlon pod nazwą buty gimnastyczne, także nie wiem cz to to samo. :oops:
basiawysocka1

Post autor: basiawysocka1 »

mam od niedawna baletki z FREE DANCE i w sumie jestem zadowolona... :D
Nati

Post autor: Nati »

ja mam te z FREE DANCE i są fajne :) wytrzymałe, ładnie leżą na stopie> Jak za taką cenę to gorąco polecam! Naprawdę się opłaca! Piorę je normalnie w pralce i dopiero po pół roku zrobiła mi się mała dziurka w okolocach palców.
ODPOWIEDZ